Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szükség lenne csendőrségre?

Szükség lenne csendőrségre?

Figyelt kérdés
Milyen hatáskörrel?
2009. jún. 29. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

pont hasonló a téma egy másik kérdésnél is, oda leírtam a véleményemet, bemásolom ide is:

így is MINKET magyarokat a rendőrök folyamatosan szívatnak ott ahol tudnak . ez tény. a rendőrök be nem teszik a lábukat a veszélyesebb környékre, ahol sok cigány él. pl Pécsen Meszes felé.

inkább jó dolgukban minket b.szogatnak.

na már most, ha lennének csendőrök, a rendőrökön kívül, még ők is minket cseszegetnének nem a cigányokat, akik miatt alkalmazzák őket.

mert ők sem hülyék, nem akarják megkéseltetni magukat a gázosabb környékeken.

nem mellesleg rengeteg pénzbe kerülne felállítani a csendőrséget.

az országunk nem gazdag. és ez rengeteg pénzt igényelne . és miért? a semmiért. mivel nem azokra figyelnének akikre kell, és nem azzal foglalkoznának ami miatt fizetik őket.

2009. jún. 29. 12:52
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

Tulajdonképpen mi is lenne a különbség a rendőrség és csendőrség között?

Nem lenne sokkal egyszerűbb a rendőrséget megreformálni és feltölteni. Jó, attól, hogy a régebbi századokban csendőröknek volt tekintélye, attól még nem biztos, hogy akit ma csendőrnek nevezünk ki, annak is lesz.

Ennyi erővel nevezzük át a pénzügyminisztert kincstárnoknak, mert Mátyás korában, mikor a kincstárnok kezelte a pénzügyeket, gazdag ország voltunk.

2009. jún. 29. 12:57
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
nem feltétlen , ha végre gatyába rázná valaki a rendőrséget, az is elég lenne...de szerintem már menthetetlenek, nem hiába születtek a rendőrviccek pl. a csendőrségbe csak olyanokat válogatnának be, akik tényleg komolyan veszik a feladatukat és képesek fenntartani a közbiztonságot
2009. jún. 29. 13:03
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
ha jól elvernék a mokkákat és nem minket cseszegetnének mint a zsaruk, akkor örülnék a csendrőségnek....egyéb esetben nem
2009. jún. 29. 13:10
 5/16 anonim válasza:
72%

ha jól elvernék a mokkákat és nem minket cseszegetnének mint a zsaruk, akkor örülnék a csendrőségnek....egyéb esetben nem

teljesen egyetértek

2009. jún. 29. 13:26
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
Jó lenne. Lenne végre egy szerv, mely keményen fellépne az újnyilas-rosszabbikos csürhe ellen. Minden árpádrongyos magyarkodó kapna a pofájára.
2009. jún. 29. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Milyen érdekes, hogy nekem soha nem volt semmi bajom a rendőrökkel, sem egyik normális ismerősömnek sem.

Akiktől azt hallom, hogy rendőrök így szemetek, rendőrök úgy szar, okádék emberek, azok rendre mocsok emberek, akik részegen vezetnek, verekednek, vandálkodnak és rendet bontanak.

Nem mondom, hogy meg vagyok elégedve a rendőrséggel, mert hogy lennék. Egy nagyszájú, rendőrutáló hülyegyereknek sem lenne meg hozzá a töke, hogy elvégezze egy rendőr munkáját, aki az egész munkanapját írtó stresszben és veszélyben tölti azért a szaros kis fizetéséért.

Talán ha nem csalnátok adót, elmennétek dolgozni és nem bontanátok a törvényt, meg nem tennétek keresztbe a rendőröknek, akkor többen, nagyobb morállal rendőrködnének, jobban és több idejük lenne más bűnesetekre.

Tehát a válaszom: nem. Nincs semmi értelme kinevezni még egy rendfenntartó szervet, a rendőrség mellé.

Jobb rendőri erőre és jobb, törvénytisztelő polgári gondolkodásra van szükség.

2009. jún. 29. 16:55
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

Rendőrökkel nekem sem volt sosem problémám, pedig eléggé árja vagyok.

Szerintem a csendőrség fölösleges pénzkidobás lenne, ők sem tudnának mit kezdeni a rézbőrű állatokkal. A magyar jogrend nem engedi, hogy bármit is tegyünk, amivel a saját biztonságunkat elősegíthetjük. Érdekes téma, mivel egy rendőr sokszor önmagát sem védheti meg, mikor rátámad 20-30 kiéhezett "állat".

Tehát szerintem nem kell mégegy ilyen szervezet. Egyszerűen annyi kellene, hogy normális jogkört adjanak a rendőrségnek.

2009. jún. 29. 17:03
 9/16 baranyi kálmanné ***** válasza:
91%
17:03 Rézbőrű állat vagy te !!! Mit szolsz ha isten azt mondja menj vissza a pokolba mert fehér vagy?
2009. jún. 29. 17:12
 10/16 anonim ***** válasza:
16%

A Magyar Gárdából kellene csendőrséget csinálni.Ők nem azok a besz@ri srácok.Olyan kiképzést kaptak/kapnak,mint az elit kommandósok.

A csendőrség előnye a rendőrséggel szemben,hogy ők katonák.Laktanyában laknak,szóval nem lehet őket azzal fenyegetni,hogy "tudjuk hol laksz"

2009. jún. 29. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!