Mennyit sikkasztanak Széchenyi-terv 1400 milliárdjából majd?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 18:12
1/13 anonim válasza:
Ha így állsz a dologhoz, akkor mind az 1400 milliárdot, mert te nem kapsz belőle új biciklit.
2/13 Strigi válasza:
Én 30-35 milliárdot terveztem, a többiekről nem tudok nyilatkozni.
4/13 Bajtárs válasza:
Utolsó: Nem vagy te túl optimista? Nem vall ez a nagylelkűség a politikusainkra!
5/13 anonim válasza:
És lehet olyan jó a kapcsolata, hogy el is számoltatja a szalonnát, mint "fogyóeszköz"
A zsírral meg lehet a hűtőventilátor csapágyakat keni, ki tudja...bio felhasználás..:)
7/13 anonim válasza:
Mi ez a jövő idő? Már elsikkasztották, csak aztán rájöttek hogy még nem ideologizálták meg, ezért kitalálták a Széchenyi tervet.
8/13 anonim válasza:
Inkább az a kérdés hogy ha az LMP lenne a kormányzópárt akkor hová menne az az 1400 milliárd?????
9/13 anonim válasza:
Nyilván az ő zsebükbe. De ez most hogy jött ide?
10/13 anonim válasza:
Szerintem úgy 200 milliárdot meghagynak nagylelkűen az .... ellenzéki pártoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!