Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik korosztály szereti az...

Melyik korosztály szereti az MSZP-t?

Figyelt kérdés

20on eveseknek 30asoknak 40en eveseknek 50 eseknek vagy

a 60+ ???? illetve miert tetszik egyeseknek amit az MSZP művel ???,szocik kimeljenek , csak LMP esek Fideszesek ES Jobbikosok valaszat varom .

2012. máj. 21. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindegyik választ köszönöm, mivel én erdélyi vagyok nem nagyon vagyok otthon ebben a témában hogy egyes pártoknak melyik korosztályból van a legnagyobb szavazótábora, következő smi érdekelne hogy ezek az amerikaiakat majmoló , bilifrizurás,garage store-ban vásárló EMO-sok kivel szimpatizálnak?(melyik pártal)
2012. máj. 22. 20:22
 12/15 Pro Patria ***** válasza:
Őket eleve nem érdekli a politika, szerintem azt sem tudja a többségük, ki Magyarország miniszterelnöke. Fontosabb nekik a frizurájuk...
2012. máj. 22. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:
erre en is gondoltam , van akinek van ilyen DC rajongo baratja ???
2012. máj. 22. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
DC nincs de AC/DC az van elég. Én is az volnék:)
2012. máj. 22. 22:14
 15/15 A kérdező kommentje:
XD en ezekre a szar markakra gondoltam : DC,vans,etnies meg a tobbi divatfosra amiert a tinik megbolondulnak akinek van ilyen ismerose az valaszolna ?
2012. máj. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!