Ha csak kettő közt lehetne választani, akkor a Fidesz vagy a Jobbik akarata érvényesüljön inkább?
ha ugyan ez a felfogás marad és nem itatják át za egyéni érdekek a politikájukat. Ha a gazdaságban is kitudják harcolni a most meglevő csoportok között a magyar érdekeket. Ha az elkerűlhetettlen gazdasági és társadalom szerkezeti válltozásokat is meg tudják oldani a magyar érdekeknek megfelelően .
igen igen igen ( hidjétek el hogy megtudjuk) ( fenyő)
Valaki azt írta:
"ehhez képest a Jobbik azt mondta hogy ki kell nyitni a bányákat,új munkahelyek, stb..."
Ki kell nyitni a bányákat... Remélem, te akkor bányász leszel.
Aki a kérdésre válaszolt, miért lett lepontozva? Nem kell egyetérteni, de akármelyiket is támogatják az egyes válaszolók, a kérdésre válaszoltak (néhány kivétellel), tehát nem értem, miért olyan nehéz elfogadni mást.
Mivel nem csak ez a 2 van, én az LMP-re fogom leadni a voksom, de ha ők nem lennének, vagy lehetne 2-re szavazni, akkor a Jobbikra (is) szavaznék.
De most komolyan, ebben a kérdésben akármelyiket is válaszolta valaki, a kérdésre válaszolt, felnőttek, értelmes emberek járnak ide, vagy dedósok? Azt tudom, hogy jelenleg a parlamentünkben pisisek ülnek, mert képtelenek elfogadni más véleményét, csak azért, mert nem ők xarták a spanyol viaszt, de könyörgöm, ne utánozzuk már le őket.
Ez a kérdés arra emlékeztet, mint amikor gyerekkoromban azt kérdezték öregasszonyok, hogy "Kit szeretsz jobban? Aput vagy anyut?"
Nem a pártok iránti mély érzéseim miatt, hanem, mert maga a felvetés is értelmetlen.
Én azt szeretném, ha minél több párt lenne a parlamentben és kontrollálnák egymást.
Túl sok példa volt már rá a történelemben, hogy milyen az, amikor csak egy párt volt uralmon.
JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM ! ! !
Szebb Jövőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!