Vona Gábor tényleg zsidó?
"engem ne irányítson senki, hagyjanak békén. Minden jobbikos csak irányítani akar, azt akarják hogy az alárendeltjei legyünk"
Szerinted aki kormányon van, az mit csinál?:)) Nem irányít véletlenül? Pont az a baj, ha - akiknek ez a dolga volna- nem ezt teszik.
Más kérdés hogy egyetértesz- e velük, vagy sem.
Dehát, ahogy már egy "nagy" politikusunk megmondta vót: ha nem tetszik, el lehet menni...
Ez a kérdés meglehetősen álszent - antiszemita színezetűre sikerült.
Miközben pillogsz hogy akkor most a jobbik miért támadja a zsidókat ( ezt mondjuk érdemes lett volna jobban kifejtened), aközben azt forszírozod, hogy Vona Gábor esetleg akár zsidó is lehet.
Nekem nincs bajom a Zázrivecz névvel, de az hogy VG-t így anyakönyvezték, az annak köszönhető, hogy Vona nagyapja meghalt, a nagyanyja új férje pedig nevére vette VG apját. Később Vona felvette ( ha úgy tetszik, visszavette) a nagyapja vezetéknevét.
Remélem, most már tudsz aludni.
" Ha mégis Jobbik kerül hatalomra, ami a legvalószínűtlenebb elhagyom az országot és nem térek vissza. engem ne irányítson senki, hagyjanak békén"
mi lennénk a legboldogabbak. hajrá! tedd azt, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!