Mikor teszik vissza az árpád-sávos zászlót az oktatásba, közintézményekre, hivatalos nemzeti jelképek közé?
nem kell felkorbácsolni indulatokat
igy is van elég baj
hagyjuk az ilyen témákat
ne ugorjunk egymás torkának
úgysem téríti meg itt senki sem azt aki retteg
Nem rettegek,de az árpádsávos zászlót a nyilasok is használták.
Ha már történelmi zászlót kartok,miért a Rákóczi- vagy a 48-as szabadságharcok zászlóit akarjátok!
Azok legalább emlékeztetnek a kíváló magyarjainkra. Az Árpádsávos pedig csak a nyilasokra.
És akkor mi van ha ők is használták? A piros-fehér-zöldet soha sem?
Illetve használtak még sapkát, kabátot, bakancsot is, ha hideg volt...nem is értem, hogy lehetnek ezek ma még legálisak...ajjaj...
ha hitler szerette a palacsintát
akkor hitlertől károsult ember nem fog palacsintát enni?
Sőt, Hitler annyira imádta az állatokat, hogy még a gyógyszergyártóknak meg is tiltotta az állatokkal való kisérletezést egy időben.
Már várom az állatoktól rettegőket...
ja bocs, a kérdésre nem válaszoltam:
nem értem, miért kéne hivatalos nemzeti jelképpé tenni, tudtommal az árpád-sávos zászlónak nincs túl sok köze Árpád fejedelemhez, később jött be az országba, mint jelkép. akkor lehet, hogy a népbutítás a másik oldalról igaz?
"Mikor teszik vissza az árpád-sávos zászlót az oktatásba, közintézményekre, hivatalos nemzeti jelképek közé?"
Soha nem is volt hivatlos nemzeti jelkép, ezért nem is lehet visszatenni. Mit értesz az alatt, hogy az oktatásba tegyék? Ott van. A történelem tantárgy tanulása közben a gyerekek találkoznak az Árpád-sávos zászlóval, mint a történelmi zászlóink egyikével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!