Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit csináljak a gyökér osztály...

Mit csináljak a gyökér osztálytársaimmal?

Figyelt kérdés
az osztályban szinte mindenki jobboldalinak vallja magát, fingjuk sincs semmiről(nagyrészben) egyfolytában csak mondogatják a szokásos hülyeségeiket.Az elmúlt 8év, Gyurcsány így úgy, sz@rból nem lehet várat építeni és a szokásos szánalmas szövegek. Egyszerűen nem lehet meggyőzni őket, hagyjam az egészet, vagy tegyek rendet politikailag az osztályban? hogyan? nyomorult fasiszták, jobbikosok még most menjenek el innen!
2012. máj. 14. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Jobbikosok el innen? Hehe, szép szokás, elhallgattatni mindenkit, aki nem ért veled egyet.

Hát, kezd el lengetni a neokomcsik zászlaját, meg üvöltesd a rádióból az Igen, igen c. számot. Talán a többi osztálytársad is melléd áll. Próbáld ki, tényleg.

Ebben a korban mindenki próbálja megérteni a világot, 3-4 év múlva aztán rájön, nem olyan egyszerű az, mint azt akkor hitte az ember.

Egyet mondok neked. Légy toleráns. Az sose árt. Illik elfogadni más véleményét is, tudod e.

2012. máj. 15. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Ne add fel, majd röhöghetsz rajtuk, amikor történelem érettségin kikapják azokat az esszéket, amikor be kell mutatni a kommunizmust és a zsidó történelmet.

Mellesleg nem a te feladatod felvilágosítani őket a dolgokról, ez a tanár feladata. Beszélgess el a tanárral, hogy ő hogy látja...

2012. máj. 15. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

Felesleges velük foglalkozni. Ahogy ők nem tudnának téged meggyőzni, úgy te sem fogod tudni őket.

Jártam én is olyan osztályba, ahol én voltam kb. az egyetlen, aki más véleményen volt, mint a többiek. Nem érdemes velük hadakozni, vitatkozni. Más kérdés, hogy nálunk az iskolában ez volt az "elvárt" politikai nézet, úgyhogy én ott nagyon nem illettem a képbe. Azért az érdekes, hogy most, huszonéves koruk második felére az akkori társaság nagy részének totál az ellenkezőjére fordult a meggyőződése.

2012. máj. 15. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Én konkrétan Jobbik párti vagyok, de osztom azt a gondolatot, hogy sokan a levegőbe beszélnek, ismételgetik, amit azoktól hallottak, akik netán tényleg értenek a politikához / bár közel sem biztos, hogy ez azt jelenti, helyes véleménnyel is vannak róla./

Szerintem a fiatalok többsége szeret így a levegőbe beszélni, legyen jobbos vagy balos.

Anno az én osztályomban voltunk vagy hárman, akik a Jobbikkal szimpatizáltunk, de nem voltunk sosem a tipikus véresszájú, üvöltözős banda, akik mindenáron meg akartuk volna mutatni az igazunk. Viszont jót nevettünk, hogy mennyire tájékozatlanul vagdalkozik az osztály másik fele jelmondatokkal, alaptalan feltételezgetésekkel, vagy hamis adatokkal.

Jobbikos voltam, de remélem nem sértettelek a hozzászólásommal. :)

2012. máj. 15. 10:52
 15/19 anonim ***** válasza:
De szar iskola lehet ha ennyi idősen csak a politikáról tudtok beszélni. Nem szoktatok csajokról vagy fociról vagy másról beszélni? Csak ez a szar politika megy? Egyikünk sem ért pontosan hozzá. Nézd meg a sok birkát. Megszavazzák a baloldalt, utána rájönnek nem lesz kolbászból a kerítés és megállás nélkül szidják. Utána áttérnek a jobboldalra, ott sem lesz minden aranyból és megint átmennek a baloldalra. És a sok birka ezt csinálja már 20 éve és ezek hiszik magukat nagy politikai szakértőknek. Nevetni tudok rajtuk...
2012. máj. 15. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hány éves vagy. :D

Neked mi közöd a többiek világnézetéhez, mi? Ha a többség jobboldali, és te vagy a kisebbség, akkor neked kell menni onnan, ha nem tetszik valami. Nehogy már "rendet tegyél" bárhol is. Olyan sehol nincs, hogy valaki meggyőzni akarjon valakit - legalábbis értelmes emberek között nincs. Vitatkozni, beszélgetni, érvelni lehet, de nem ilyen gyerekes stílusban, hogy mert neked nem tetszik valami. Látom, te is otthonról hozod az ideológiádat... Inkább tanulj.

2012. máj. 15. 14:49
 17/19 Pro Patria ***** válasza:

"hogy tegyek rendet politikailag"

- A gulágokra próbáltad már deportálni a mocskos fasiszta jobboldaliakat, elvtárs úr?

2012. máj. 15. 15:56
 18/19 A kérdező kommentje:

öszi az értelmes válaszokat. jöhetnek még. 17 vagyok.

Teljes mértékben elfogadom, ha valakinek értelmes véleménye van, szívesen vitatkoznék velük. De nemlehet, amit már írtam, tájékozatlanok, a fentebb említett sorokat mondogatják. Gondolom ezt otthonról hozták, mert ennyi erővel szimpatizálhatnának a kisgazda párttal is(ha van ilyen még). AMúgy ritkán szoktunk politikáról "beszélni", de ha még is akk ez van. Szerintme tényleg érdemesebb feladni, normális vélemények hiányában.

2012. máj. 15. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, mert te nem otthonról hozod, igaz? :D

Lecke kész van?

2012. máj. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!