16.12 Én viszont ugy fogalmazok,hogy van nem kevés agyondiplomázott funkcionális analfabéta, aki semmihez sem ért csak veri a nyálát és elvárná, hogy a társadalom eltartsa közben a meg a saját s.gélt sem tudja kitörölni segítség nélkül. Az ilyenek miért nem próbálják ki külföldön, hogy mit ér a diplomája ? Szerintem Ő is tudja, csak itthon veri a nyálát. A semmire kelők.
2012. máj. 12. 16:41
12/37 anonim válasza:
9/10. Horthyt CSAK a volt arisztokraták,nagytőkések leszármazottai tartják nagynak! Akiknek a hozzátarozója a háborúban veszett el, vagy uradalmi cseléd volt abban a korban :NEM!
A kérdésre:
Még az öregek között is nagyon kevés a marxista,de elvakult még kevesebb.
Marx elképzelése megvalósíthatatlan. De nagyon sok igazság van abban,amit a tőkéről és a kizsákmányolásról írt! Ezt napjainkban is tapasztalhatja az,aki nem tartozik a gazdagok közé.
Azért van ennyi elégedetlen ember,mert Igazság,hogy "A lét határozza meg a tudatot"
2012. máj. 12. 16:52
13/37 anonim válasza:
Ha már az elvakultak jutottak eszedbe kedves kérdező, ezt a kérdést is feltehetnéd: Miért van ennyi elvakult nacionalista még mindig Magyarországon?
Vagy ez a kérdés így már nem tetszik, hogy negatív értelemben van feltüntetve a nacionalizmus?
2012. máj. 12. 16:53
14/37 anonim válasza:
12-es én arisztokrata származású vagyok.Az ötvenes években el kellett menekülnie a családomnak Magyarországról a kommunizmus miatt és 1992-ben tértünk haza.Én még külföldön születtem de teljesen magyarnak vallom magamat.
2012. máj. 12. 16:58
15/37 anonim válasza:
"negatív értelemben van feltüntetve a nacionalizmus?"
Miért van negatív értelemben feltüntetve?
2012. máj. 12. 17:02
16/37 anonim válasza:
Mert az osztályharc egyre fokozódik, a burzsoázia növeli a proletariátusra gyakorolt nyomást, emiatt sokan fordulnak ismét a munkásmozgalomhoz.
2012. máj. 12. 17:09
17/37 anonim válasza:
Az ország sorsa kizárólag a munkásosztály és a parasztság kezében van. Mindenki más csak másodrendű állampolgár.
2012. máj. 12. 17:58
18/37 anonim válasza:
"Az ország sorsa kizárólag a munkásosztály és a parasztság kezében van. Mindenki más csak másodrendű állampolgár."
Proletár söpredék.Akkor szerinted az orvos 2. rendű?Vagy én mérnökként másod rendű vagyok?Te vagy a másodrendű te proletár senki.
2012. máj. 12. 18:06
19/37 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel, sőt, szerintem alig ha 250 darab van összesen.
2012. máj. 12. 18:10
20/37 anonim válasza:
még egy generáció és csak történelem lesz belőle. Minek aggódni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!