Véleményetek szerint ki fogja megnyerni a 2014-es országgyűlési választásokat?
"Látszik, hogy mennyi komcsi van ezen az oldalon.Mindenkit lepontoznak 10%-ra, kivéve azt, akinek elhangzik az "MSZP" a válaszában... "
Kímélj meg minket a baromságaidtól, senki se fideszesezett akkor te se komcsizz. Másrészt pedig senki se osztotta meg velünk a pártpreferenciáját, nem is volt kérdés, ráadásul a legtöbb válaszadó szerintem nincs is annyi idős, hogy egyáltalán szóba jöhessen, hogy kommunista...
"Ha Gyurcsány kitartóan dolgozik nekik, és égeti a baloldalt, akkor ismét Fidesz 2/3 lesz."
Kik azok a "nektek"?
"Ha Gyurcsány kitartóan dolgozik nekik, és égeti a baloldalt, akkor ismét Fidesz 2/3 lesz."
Kik azok a "nektek"?
"nekik"! Nyilván a Fidesznek! Az előző választáson is ő szállította a Fidesznek a 2/3-ot. Szerintem Fidesz ügynök a baloldal tönkretételére.
Az ügynökök pedig addig tevékenykednek egy politikai csoportosulásban, amíg az végleg el nem tűnik. Szerintem ilyen ügynök volt Dávid Ibolya is, csak az az MDF-ben, vagy Giczy György a KDNP-ben. A Fidesz most szerintem tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!