Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Adjatok tanácsot. Elhiggyem...

Adjatok tanácsot. Elhiggyem vagy kételkedjek abban amit itt olvastam?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 11. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem teljesen hihető.
2012. máj. 11. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Ennél még az alpolgármester is több földre tette rá a kezét, szóval szerintem ez a sztori még szépítve is van.
2012. máj. 11. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ebben semmi hihetetlen.

Az előző Orbán-kormány alatt így lett Orbán neje is tokaji szőlőbirtokos. Kapott állami támogatást is rá,ahogy most is fognak kapni az új "bérlők" A polgármester sem magának vette meg a földeket,hanem Orbán strómanja. A bérletet idővel eladja majd Orbánnak vagy a nejének.

2012. máj. 11. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Az elöző Orbán kormány végén adták el a legtöbb állami földet. Természetesen csókosoknak és "nagyon jutányos áron"!

Csak ezt nem sokat emlegeti a jobboldali média és valahogy a Hír TV sem keresgél utána :)))

magyarán abszolút igaz. És akkor se lepődnék meg ha ez csak a jéghegy aprócska csúcsa lenne...

2012. máj. 11. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
A polgármester egyedül, egyszemélyben nem dönthet és nem intézkedhet semmilyen ügyben a képviselőtestület felhatalmazása nélkül.
2012. máj. 11. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Ez igaz. Nem értem mind gondolkodol.
2012. máj. 11. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
5/6. A várost illetően valóban nem dönthet egyedül a polgármester: De magánszenélyként azt vásárol,amit akar. Ehhez semmi köze a képviselőknek! Ne légy ennyire naiv!
2012. máj. 12. 06:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően a legjobb az, ha mindenben kételkedsz egy picit, de ez elég hihetően hangzik.
2012. máj. 12. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!