Áder kiegyezése azt jelenti, hogy fogadjuk el csendben a rezsim által ránktukmált sok mocskot?
Milyen rezsim? Milyen mocskot? Részletezd légy szíves, így nehéz válaszolni.
Amúgy mit akarsz csinálni, ha nem fogadod el?
Az ember reménykedik hogy amit mond azok nem csak szavak és az egyetértés nem azt jelenti hogy ha nem fogadod el amit mondok akkor "kompromisszumképtelen" vagy!
Sajnos eddig a fidesz ezt értette ez alatt!
Egy esélyt megérdemel részemről Áder.
Bár én a fidesznek is adtam egy nagy esélyt(rájuk is szavaztam 2010-ben) amit már úgy eljátszottak hogy nincs az az ígéret hogy én bármikor is rájuk szavazzak az életemben!!
Áder ugyebár egy sehol sem jegyzett duplanulla. Még a nevén kívül mást leírni csak segítséggel tudó Palika is összeszedett csoportosan két olimpiai aranyérmet - nem is értem, miért nem lett sportállamtitkár, egy szava nem lett volna senkinek, mindegy - ellenben Áder valami egy évig volt lakásügyi előadó, meg írt egy minden bizonnyal nagyon érdekes és bátor tanulmányt a késő kádár kor parlamentjéről (jelentkezzen, aki olvasta).
Mindenki tudja, hogy egy bólogatójános lesz. Ezért jön ezzel a rossz szöveggel, hogy szeressük egymást gyerekek, minden nagyon szép, minden nagyon jó, hogy majd mondhassa, hogy ő nem egy gerinctelen pártdroid, hanem többször is felszólított a nemzeti egységre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!