Mi alapján mondja valakire a Jobbik, hogy magyar, zsidó, vagy cigány? Érdekelne ma ki számít a felsoroltak közé?
Nekem BMW-m van, ezek szerint cigány vagyok. Jó tudni.
:D
"Nekem Audim van de sem cigány sem zsidó nem vagyok.Ja és én dolgoztam meg a kocsiért nem a szüleim vették."
Akkor te zsidó vagy.
"Nekem BMW-m van, ezek szerint cigány vagyok. Jó tudni."
Csak apai ágon. Anyain zsidó vagy, majd nézz utána!
Kiről állította a Jobbik, hogy zsidó, vagy cigány?
Egyébként a magyarok - kb. 20%-nyi, pártoktól függetlenül - gondolkozó kisebbsége azokat az embereket tartja számon zsidóként, akik magukat is (sokszor büszkén) zsidónak vallják.
A cigány szót legalább kétféle értelemben használják az emberek (ez már inkább az emberek 95%-a). Egyik értelmében szintén magukat cigánynak valló, több népcsoportot, amely népcsoportok tagjai között megtalálható zenész, mesterember és sok esetben lecsúszott putrilakó, bűnözői életmódot folytató egyének is. A cigány szó másik értelme ugyanezeket a kétes elemeket jelenti, olyan, egyébként magyar nemzetiségű csoportokkal kiegészítve, akik ugyanazt a bűnöző, munkakerülő, hangoskodó életmódot folytatják.
Zsidó= egy vallási csoportba tartozó ember.
Cigány= Télen olyan a bőre mint egy sötétebb bőrű magyarnak nyáron. Indiából érkezetek 600 éve.
Magyar= Az Urálból származó népcsoport 1100-1200 éve a Kárpát-medencében élnek.
"Bodzát szedek, bmw-t veszek..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!