Zsidók nem szerepelhetnek?
Az egri önkormányzat kulturális bizottsága színművészek politikai és faji alapon való letiltásáról, sőt listázásáról értekezett. A MAZSIHISZ numerus claususról beszél és feljelentést tett. Ez érthető is szerintem, mert ezek a szövegek minden további nélkül 1944-ben, a holokauszt árnyékában is elhangozhattak volna. Ilyen véleményeket még a gyk-án is letiltanak, de a FIDESZ és a Jobbik által uralt mai magyar való világban normává váltak. Hogy süllyedhettünk idáig?
"Nem értem mi itt a probléma?Hiszen szabad vélemény nyilvánítás van."
Te idióta! A gyűlöletbeszédet nem védi a szólásszabadság. Elegem van már belőle, amikor nácik megpróbálják eljátszani a jó demokratát. Szólásszabadság mögé bújkálás persze...
"Székhelyi József egy „SZDSZ-es büdös zsidó" – ezt mondta a színészről az egri önkormányzat kulturális bizottságának ülésén a helyi vagyonkezelő vezetője. A STOP.hu birtokába került hangfelvétel legalábbis erről tanúskodik."
És nem az? Vagy most mi a probléma?
"Ha az MSZP kormányozna, nem durranthatnának el ilyet. Az egyik megszólaló mondta is, hogy MOST megtehetjük. Tehát máskor, azaz MSZP többség esetén nem tehetnék meg."
Az MSZP volt kormányon nyolc évet, talán még többet büdöszsidóztam mint most mert akkor még őket is büdöszsidóznom kellett.
" nem az a baj, hogy Székelyt nem akarták meghívni, hanem hogy a 21. században lebüdöszsidózzák az embert."
Akkor holnaptól kínaizzam a büdös zsidókat?
"Elegem van már belőle, amikor nácik megpróbálják eljátszani a jó demokratát. Szólásszabadság mögé bújkálás persze..."
Nekem meg abból van elegem, hogy a nácik életben hagyják a zsidókat. Szóval mindenkinek elege van valamiből, kinek ebből, kinek abból.
Ne felejtsük el, hogy ha kuncze anno sikerrel járt volna a ciános tervével, akkor ez most nem történik meg.
"nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon" /kg/
Ugye milyen cuki ez a gabi?
Ki tudja, hány embert takarított volna el szíve szerint, csak mert nem tetszett hogy kritizálta a rendszert?
Mondom mindezt a "kommunizmus árnyékában".
66
Javaslom az "irónia" szócikk elolvasását egy lexikonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!