Hogyan lehet elkerülni, hogy a köv. Választásokon a jobbik bekerüljön a parlamentbe? Milyen erőknek, új/régi pártoknak kéne megerősödni, hogy a bejutásukat megakadályozza?
A Jobbik támogatói eléggé megosztottak. Sokan túl radikálisnak gondolják, mások úgy vélik, nem eléggé radikális.
Szerintem: ha jönne két párt, akik ezeknek a szavazóknak az igényeit kielégítik, akkor könnyen elképzelhető lenne, hogy végül annyira kevesen maradnak a Jobbik mellett, hogy nem kerül be a Parlamentbe. Viszont szinte bizonyosan bekerülne egy radikálisabb párt, akikre semmi szükségünk.
sehogy
egymillió ember akaratát nem lehet figyelmen kívül hagyni
Valaki0702
Megbeszéltük már, hogy a jobbik csak a Barikád szavazásában ér el 1,4 milliót, sehol máshol. Állj már le a hülyeségeiddel
mitől lenne a jobbik náci párt??
idézz már légyszi a képviselőiktől,vagy a programjukból rasszista dolgokat
amíg ezt nem teszitek meg,addig ez egy hazugság,aki meg ezt szajkózza az hülye
a jobbiknak az a legnagyobb bűne hogy kiáll Magyarországért,ezért folyik ellene ez a lejárató kampány
Tisztelt Kérdező!
Ezt a Magyar emberek döntik el, majd a szavazatukkal!
Elkerülni? Nekem sokkal nagyobb bajom van egyes szavazójukkal, mint a párttal! Ők rontják még jobban a Jobbik esélyeit, és miattuk is, tartják a baloldalon a Jobbikot náci rasszista pártnak...! Pedig nagyon sok jót mond a Jobbik!!!! De ha a kérdésre válaszolva: akkor ha a médiában állandóan hangoztatják, hogy milyen rossz a Jobbik, meg akkor ha a Fidesz a köv. két évben jól fog kormányozni...! Ekkor lehet ennek esélye...! De szerintem tuti, h parlamenti párt lesz, mert lehet őket szidni nem szidni, de sok igazságot is mondanak...!
És nem vagyok Jobbikos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!