Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel magyarabbak a német...

Mennyivel magyarabbak a német vezetéknevű jobbikosok, mint az itt élő zsidók és cigányok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 17:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Konkrét példákkal miben nyilvánul meg a zsidó kultúra magyarellenessége?"

Pl a médiazsidók káros tevékenységével. Bolgár György még a Szent Koronát is privatizálná. Vagy Demcsák Zs. ma reggeli "abortusz tablettát a magyarnak" különszámával.stb

A svábok szorgalmas dolgos népség és velük jó tapasztalataim vannak, pénzügyileg sose vertek át sőt általában nagyvonalúak.

2012. máj. 23. 12:11
 32/39 A kérdező kommentje:
Szóval zsidó már vert át?
2012. máj. 23. 12:20
 33/39 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű, hogy vert át vagy nem. Volt rá példa, hogy egy brókercég beakart húzni a csőbe. Viszont régiség ügyben, volt, hogy jó üzletet kötöttem velük.

A zsidó "kultúra" káros hatásairól volt szó. Ami átterjed más genetikailag nem zsidó emberekre. Én soha nem nézem a genetikát hanem a mentalitást. Tehát pl. számomra Radnóti magyar ember volt.

A káros hatások egyike, hogy becsületes munka nélkül csak kereskedelmi eszközökkel minél több pénzt összehozni. Gondolom erre nem kell példát írni. A másik a hatalomvágy. A harmadik a vallási fronton ért káros hatás. Nem hiszem, hogy a magyar embereknek Izraeli zászló alatt kellene Hitgyülikbe járni. Aztán jön a félelmetesen gagyi média "támadása".

Visszatérve a svábokra én egy mellettem élő sváb családtól "lestem el", hogy mire képes az amikor összefogással, nem mások kárán gyarapszik az ember.

2012. máj. 23. 13:13
 34/39 A kérdező kommentje:
Csányi, Széles, Simicska - ezek szerintem nem zsidók. És nem hosszú évek verejtékes munkájával kuporgatták össze a pénzüket.
2012. máj. 23. 13:47
 35/39 A kérdező kommentje:
Másrészről honnan tudod, hogy a brókercégnél zsidók voltak?
2012. máj. 23. 13:48
 36/39 A kérdező kommentje:
És végül azt javaslom, hogy alapíts egy bankot, amely nem profitorientált, hogy fityiszt mutathass a "zsidóknak".
2012. máj. 23. 13:49
 37/39 anonim ***** válasza:

Látom a szövegértés nem az erősséged:))

Kifejtettem, hogy mit nevezek zsidónak. Egy mentalitás formát. Sok magyart is megrészegített. Mindenki biztosítási ügynök meg hitelügynök akart lenni és botcsinálta bróker, meg pénzügyi tanácsadó, MLM stb.

Én nem alakítok bankot, mert lehet, hogy nem bírnám elvenni mások házát, ha nem fizetnék nekem vissza a hitelt.

Inkább dolgozok. :)

2012. máj. 23. 14:57
 38/39 A kérdező kommentje:
Tudod, mit javaslok? Nevezd csak a zsidókat zsidóknak, és akkor nem lesz félreértés.
2012. máj. 23. 16:01
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem lesz félreértés, jól le lehet antiszemitázni:)

Az a baj, kérdező, hogy veled azért nem lehet ilyenekről beszélgetni, mert szerinted mindenki nyilasnácifasiszta ( de legalábbis hazudik) aki nem úgy gondolkodik, mint te.

Nagyon kevés az ismereted a témában, ami van, az a fent említett média hatása, szóval ez így meddő vita.

2012. máj. 23. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!