Miért nem így szerezzük vissza az elcsatolt területeket?
"Nincs kedved elköltözni Magyarországról? Ha már ennyire süt a gyűlölet belőled a magyarok felé.
"
Nem mert ÉN ITTHON VAGYOK. Te pedig mindenáron a külföldet ajnározod. Ennyire szereted? Hát menj! Megveszem a buszjegyed.
"ÉN ITTHON VAGYOK."
Azt hittem a magyarok vannak otthon Magyarországon. Nem kellemetlen azért mégis olyan emberek között élned, akiket gyűlölsz? Nem ajnároztam semmiféle külföldet.
"Nem sokat tudsz a radiológiáról és a fizikáról, ugye?"
Te sem gyermekem. Az a sok gané ugyanis ma is ott kering a légkörben, az egész világ kapott belőle és a mai napig kap is. És még pár száz évig nem feleződik... :)
"Azt hittem a magyarok vannak otthon Magyarországon. Nem kellemetlen azért mégis olyan emberek között élned, akiket gyűlölsz? "
Én egy Magyarországon élő magyar vagyok. Nem az a magyar aki letérdel a határon túliak előtt mert divi lett a nacionalizmus és nem is az aki a jobbikra szavaz. Amennyiben igen akkor tényleg nem vagyok magyar és marha sokan vagyunk ezzel így.
"Azt gondolom addig ne nagyon ugráljunk semmiféle területért és atombombáért amíg az adósságokat sem tudjuk visszafizetni. "
Végre egy idióta. :)
"Én egy Magyarországon élő magyar vagyok"
Mivel mélységesen gyűlölöd a magyarokat, ezért ezt erősen kétlem. Persze a hazudozás is nagyon megy, ami nem szokatlan a hozzád hasonló jöttmentektől. Ha helyesled Magyarország megszállását az idegen országok által, akkor lehet pakolni.
"Te sem gyermekem. Az a sok gané ugyanis ma is ott kering a légkörben, az egész világ kapott belőle és a mai napig kap is. És még pár száz évig nem feleződik... :)"
Gyermekem. Szerinted melyik esetben történik nagyon energiafelszabadulás egységnyi idő alatt: ha egy atombombát felrobbantunk vagy ha egy atomerőmű leolvad? A másodlagos pusztításról most nem beszélek mert nem az öl meg egységnyi alatt több tízezer embert.
" Ha helyesled Magyarország megszállását az idegen országok által, akkor lehet pakolni."
Hangos koppanással leértünk az aljára....
Azt gondolom addig ne nagyon ugráljunk semmiféle területért és atombombáért amíg az adósságokat sem tudjuk visszafizetni. "
Végre egy idióta. :)
Kösz csak válaszolni próbáltam a kérdésre (ahogy Te nem).
Nem kellett volna az elismerő cím is. Egy lepontozás is elég nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!