Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a folyamatos reménykedés...

Mi ez a folyamatos reménykedés, hogy 2014-re összeáll az MSZP-LMP-DK?

Figyelt kérdés

Logikusan elég belegondolni, hogy a DK nem fog összeállni az MSZP-vel, hát pont belőlük vált ki. Nem egyértelmű?

Az LMP meg végleg elvesztené azt a kevés szavazóját, és egyből kikiáltanák az SZDSZ utódpártjának, ha összeállna az MSZP-vel.

Szóval nem értem. Leginkább azt nem, hogy az alsóbb rétegek, akik szeretnék ezt a triumvirátust látni, miért nem keresnek egy másik, normális baloldali pártok, amely talán tényleg a szegényebb rétegek érdekeit képviselik? Az MSZP már leégette magát, de a több, mint 200 bejegyzett magyar párt közül biztosan vannak normális baloldaliak is.

2012. ápr. 29. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Karácsony-féle LMP nem más, mint egy olyan maradékpárt, aminek az a küldetése, hogy hozzon 2%-ot az MSZP-LMP-DK blokknak.

Karácsony Gergely, az LMP jelenlegi egyik legbefolyásosabb vezetője 2002-2008-ban a MeH kommunikációs tanácsadója volt. Azaz csontig gyurcsányista.

Schiffer Orbánhoz áll közel. Éppen ezért az ő célja az volt, hogy az LMP maradjon önálló. A Fidesz érdeke ugyanis az, hogy az LMP önálló maradjon és markáns saját arculattal rendelkezzen, ezzel megosztva a baloldalt.

Karácsony, Vágó, Ertsey és más hasonló figurák tudják, hogy a Schiffer-féle irányvonal a Fidesznek kedvez, ezért nekik az a céljuk, hogy beolvasszák az LMP-t az MSZP és DK nevei által fémjelzett baloldalba.

2012. ápr. 29. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem ez az MSZP DK féle bohózat képezi az akadályát annak, hogy bármiféle normális ellenzék megszülessen. Az LMP példája kiválóan szemlélteti ezt.
2012. máj. 1. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Reménykedés?!

Ezektől mentsen meg a Jó Isten!

2012. máj. 5. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Már rég kikiáltották, hogy az SZDSZ utódpártja. De teljesen mindegy mert a három párt közül ilyet max. az MSZP tenne.
2012. máj. 31. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

A DK 99%,hogy összeáll az MSZP-vel!!!!

Az LMP remélem nem,mert ha odaáll,akkor hiteltelen lesz!

(LEHET MÁS a Politika) Pont azért jöttek létre,mert elegük lett az elitből,főleg az MSZP-ből(ő kormányuk alatt jöttek létre!)

Én nem reménykedem!

Nekem csak egy dolog nem tetszik,hogy az MSZP,DK és értelmiségei Orbán antidemokratának állítják be,holott minden párt demokratikus!!! Én ezt soha nem kérdőjeleztem meg! Más kritizálni,és más diktátorozni,azért idáig már ne süllyedjünk! Úgy beszélnek az Orbán-kormányról,mintha a világvége jött volna el,és ezért is bukni fognak remélem 2014-ben!

2012. okt. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!