Szerintetek nem vérlázító?
Másodfokú, jogerős ítélet született a Cozma-gyilkosság ügyében. Raffael Sándor és Német Győző 18 évet, Sztojka Iván 8 évet fog ülni az eredeti életfogytiglan, és 20 év helyett. Mit gondoltok az ügyről?
(Csak összehasonlításképp: Weiszdorn Róbert, a móri gyilkosság egyik elkövetője nem bizonyított emberölésért kapott életfogytiglant.)
Második: inkább legyen elzárva a társadalomtól örökre. Sztojkán látszott, hogy meg fog őrülni a börtönben, ezt Raffael is mondta... erre 8 évvel megússza.
Isten ne adja, hogy igazam legyen, de szerintem ezek, ha kijönnek, ott fogják folytatni, ahol abbahagyták.
"De az,ezért kéne valamit ellene tenni az cigányság ellen. "
Szokott velem utazni egy cigánygyerek a vonaton. Nem ártott még sosem senkinek és szerintem nem volt köze ehhez az emberöléshez.
Amúgy a bírósági ítéletek nem "pofára mennek". Elhiszem, hogy ebben az országban mindenki mindenhez ért de azért kicsit erős, hogy a sok önjelölt bíró ossza az észt. Ezt attól függetlenül írom, hogy én is nevetségesnek tartom ezeket az enyhítéseket.
"De az,ezért kéne valamit ellene tenni az cigányság ellen."
Kell. Meg kell büntetni! Épp ezért ne támogasd a bebörtönzést, az egy nyaraló.
"Elhiszem, hogy ebben az országban mindenki mindenhez ért de azért kicsit erős, hogy a sok önjelölt bíró ossza az észt. Ezt attól függetlenül írom, hogy én is nevetségesnek tartom ezeket az enyhítéseket."
Erre is van egy jó szó: Paradoxon.
5.
Táncolás és jó kedv, indulatokat vált ki, amit késsel akarnak kezelni. Igen végül is tök biztató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!