Szeretnék Jobbik párttag lenni, hol jelentkezzek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 21:59
1/11 anonim válasza:
Pár napja én is feltettem egy hasonló kérdést.:)
A weboldalukon van egy tagfelvétel gomb de szerintem egyszerűbb, ha elmész egy lakossági fórumra és ott a többi párttagtól szimpatizánstól megérdeklődőd hog is működik ez.
Szebb Jövőt!!
2/11 anonim válasza:
Most úgy őszintén, kérdező, ismered azt hogy google? ez itt az internet ne legyél már béna...
4/11 anonim válasza:
www.jobbik.hu
Sok sikert, várunk. :)
6/11 anonim válasza:
A legközelebbi Jobbik-örsön kell jelentkezned. Itt IQ-mérésen mész keresztül. Ha az IQ-d eléri a 80-at, akkor eleve magyarellenes kozmopolita globalistának minősülsz, s nem léphetsz be. Ha viszont a 60-at sem éri el, akkor azonnal gárdista is lehetsz, felveheted a büdösparaszt jelmezt, nyakadba árpádrongyos kendő, s bátran hőzönghetsz. Viszont avatáson is részt kell majd venned, gárdistatársaiddal a legközelebbi WaSS Albínó szobor előtt kell közösen maszturbálnod.
7/11 anonim válasza:
8:33-as
ma kívánod elhagyni az országot?
repülőjegyet is fizetjük, csak távozz!
8/11 anonim válasza:
Hehe, ne is foglalkozzatok vele, sok helyen olvasni a válaszait, elvakult SZDSZ szavazó :D
Felismerhető a Frau Morvaizásról, nácizásról meg hasonlóról :)
9/11 anonim válasza:
morvai krisztina segglyukában például,aztán körbenyalhatod az egész tarkabarka árpádsávos csürhét
10/11 anonim válasza:
08:33-as nagy király vagy! thank you:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!