Ha most Orbán Viktor lenne már a miniszterelnök, milyen intézkedéseket tenne, ami rövid távon eredményt hozna?
Ugyanazt, mint amit az MaSZoP.
Amit tényleg meg kéne lépni, azt úgysem meri, mert leszólnak neki fentről hogy "Vitya, nem ezt beszéltük meg".
Hát, a szóróanyaga alapján bűvésztrükköt mutatna be. Ugyanis a szerint mindenkit,de mindenkit támogatna. s hogy a pénz honnan lesz? hát a kalapból, voila! Mert bár, ameddig az mszp hatalmon van elloptak minden pénzt,de arról, hogy utána akkor ők miből akarja megváltani az országot.. na itt már nem kerül elő, hogy nincs rá keret:) minden megszorítás visszavonása. Persze, mert épp úgyis jól elvagyunk látva.
Nekem ennyi jött át a programjukból,de ugyebár ez kizárt. De nem is tűnik úgy, hogy nagy reformokat akarnának. Szóval, szerintem menne a jelenlegi állapot toldozgatása-foltozgatása tovább, mint eddig.
Rövid távon? nép etetés, látványos intézkedések nagy parádéval és semmi ami a jövőt pozitívan érinti. szerintem.
Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr már bizonyított.
Ő a legjobb magyar miniszterelnök!!!🇭🇺🍺🇭🇺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!