Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja a fidesz kicsinál...

Miért akarja a fidesz kicsinálni a becsületesen dolgozó, egyre kevesebb fizetéssel rendelkező embereket?

Figyelt kérdés
Dühös vagyok, VIKTOR VÁLASZOLJ!!!
2012. ápr. 17. 00:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

07:32

Mint írtam, nem keresek rosszul a vállalkozással, de korántsem annyit mint eddig, sőt... Erre írtam h szarul megy már a bolt a korábbihoz képest. Tudod nem csak az adót kell számolni a veszteségnél, hanem a vásárló erőt is. Ha nincs vásárló, nincs pénz. Ha nincs pénz, el kell h küldjél vkit. Bár ezt te biztos nem érted meg, hisz lerí az írásaidból h egy nagyképű milliomosnak tartod magad, és te vagy a sztár. Na mind1, engem ez nem zavar, csak pont a te fellengzős fajtád miatt "utálják" a jól keresőket.

És igen, kitartok a kisemberek mellett. Ráadásul írod h nem tudnak mást felmutatni a munkaviszonyukon kívül és a becsületes munkán kívül. És? Had döntse már el h miképp akar dolgozni vagy élni. Tudod nem mindenki lopja szét az országot mint a hozzád hasonlók. Te is gondolom a saját jólétedet nézed csak, másokat meg leszarsz. Arról nem is mondok semmit h becsületes munkával is lehet jól keresni, nem csak általad ismert módon. Ezek után sztem gondold át nyugodtan ki a habi... Menj és imádkozz a Viktor szobrod előtt inkább.

2012. ápr. 17. 07:53
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

6/12-es

Gondolom te is egy agymosott fideszes zombi vagy de sebaj,előbb utóbb te is rájössz,hogy Vitya behúzott a csőbe.

2012. ápr. 17. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!