Valaki0702 kérdése:
Meg érné ezt meg tenni a kormánynak?
Figyelt kérdés
Ezen csatornák beszüntetése:
Cartoon Network
Animax
Felnőtt csatornák
Reflektor TV
fix TV
Külföldi TV-k amik nem magyarul vannak
Boomerang
2012. ápr. 15. 15:46
21/31 anonim válasza:
"Senki0702":
Én egyiket se nézem. Sem amit betailtanál sem amit meghagynál. Szerencsére nem egy ember dönt ezekről. Nem, még maga a nagy Orbán Viktor sem szüntet be csatornákat. És az emberi idiotizmust. De hogy bizonyos értelmi szint felett nem engednék embereket számítógép és ezzel az internet közelében, az biztos. És erre itt állsz legjobb példának.
22/31 anonim válasza:
Szerintem elég lenne egyetlen csatorna hétfői adásszünettel.
23/31 anonim válasza:
Szóval te döntöd l, hogy ki mit nézhet, értem. És mégis milyen alapon? Te vagy a legokosabb ember az országban, vagy komoly pszichológiai és társadalmi felméréseket, kutatásokat végeztél ezen a téren? Hány éves vagy, 12?
24/31 anonim válasza:
A külföldi tévékkel mi a fene bajod van? Hirdetik a gonosz imperializmust? Én például híradót a tévében csak a BBC-n nézek.
25/31 anonim válasza:
A magyar szinkront ne vedd el, mert a legjobb a világon. Idegen nyelvet lehet dvd-n is tanulni. Miért kéne betÍltani bármit is.
26/31 A kérdező kommentje:
23-as nem fogtad fel amúgy igen 12.
2012. ápr. 16. 13:12
27/31 A kérdező kommentje:
25-s persze angolul a TV-ket mi? Hát azonnal csődbe menne a DIGI meg az összes többi magyar szolgáltató a következő mi lesz? Angol Barátok közt esetleg Jobban Rosszban?
2012. ápr. 16. 13:14
28/31 A kérdező kommentje:
Te nem fogtad fel! Ki mondta, hogy szinkronizált?, te retardált bunkó!
2012. ápr. 16. 14:09
29/31 A kérdező kommentje:
Te meg csak szimplán hülye!
2012. ápr. 17. 13:28
30/31 anonim válasza:
szánalmas ál 12 éves vagy kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!