Akik utálják a kormányt, miért nem tesznek semmit? HA annyira sápítoznak, miért nem lázadnak, tüntetnek folyamatosan vagy követnek el merényletet valamelyik miniszter ellen?
Szerinted az eddigi tüntetéseknek volt valami értelme? Törődik is velük a kormány? Mikor még az Érdekképviseleti Szervezetek véleményével sem törődik?
Merényletet pedig csak nagyon ostobák terveznének,de elég nehéz is lenne ezeknek az embereknek a közelébe férni.
Mutass egy életképes pártot,akik kivezetik a sz@rból az országot és végre fejlődésnek indulna a gazdaságunk.
Tudsz ilyet?Mert szerintem sem a jelenlegi kormánypárt,sem a többi "versenyben lévő" nem alkalmas erre a feladatra.
Szerintem az a baj, hogy egyiknek sincs esze ágában sem összefogni a másikkal egy-egy tüntetésre.
Gondolj csak bele: mekkora tömeg lenne egy Milla-Jobbik-MSZP(-DK) tüntetésen. Azzal ár lehetne a kormányt bökdösni: "Látod, ennyien nem értenek veled egyet...Hol a Te forradalmad?"
Csak hát egyik sem akarja.
De akkor ti is tegyetek valamit!
"Hirdessétek az igét",ne csak itt,máshol is.Én megesküszöm,ha elkezditek szervezni,akkor megyek,de amíg csak itt-ott van egye-egy ilyen kérdés,hogy miért nem teszünk valamit,addig nem is lesz semmi.
Egy független összefogást kell létrehozni,aminek a legfőbb célja és mondanivalója az,hogy vallástól,pártállástól,pénztárca vastagságától függetlenül össze kell fogni és elsöpörni a jelenlegi vezetést.
Csak ahogy azt már korábban is írtam,a legnagyobb baj,hogy nincs egy életképes alternatíva.Na meg az,hogy sokan "szégyenlik" a baráti köreikben,hogy nekik sz@rul megy a kormány intézkedései miatt,és ezért nem hangoztatja nem tetszését,csak így névtelenül az ilyen fórumokon,de pl a face-en már senki nem sápítozik,hogy milyen sz@r neki mostanában.
Sápítozok, elismerem.
De tiszteletben tartom a többség akaratát.
Váltsa le a kormányt, aki megszavazta!
Én megtettem, amit tennem kellett: nem szavaztam rájuk!
És miután megölted a minisztereket mi lesz azt hiszed jön a szivárvány és megszűnik a munkanélküliség,szegénység csak úgy.
Ne vágd le az ország fejét amíg nincs jó helyettese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!