A Heti Hetesben szereplők (tehát pl. Hernádi, Kern, Gálvölgyi) liberális nézeteket vallanak (tehát régen SZDSZ, most LMP szimpatizánsok)?
"még ha van köztük zsidó is, attól még magyarok."
Én meg ha magyar is lennék, attól még arab vagyok.
Én meg ha magyar is lennék, attól még arab vagyok.
Akkor kövessük ezt a logikádat, és külföldön nem élnek magyarok, szlovákiai magyarok nem szlovákiai magyarok, hanem szlovákok, Erdélyben pedig csak románok laknak. Grat.
Érdekes: a kérdés a liberalizmusra vonatkozott, de elég hamar sikerült áttérni arra a "fontos" problémára, hogy zsidók vagy nem zsidók. Nos, többüknek vannak zsidó felmenőik, de tudtommal a Hetesesek egyike sem vallásos, viszont a keresztény ünnepeket tartják.
Visszatérve az eredeti kérdésre: jellemzően baloldali beállítottságúak, de az MSZP-ről is megmondták a véleményüket rendesen.
Hajós liberális, ő SZDSZ-es volt. Talán emlékeztek, hogy az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után a HírTv-ben mondta el a véleményét, miszerint Gyurcsánynak le kellene mondania.
"Akkor kövessük ezt a logikádat, és külföldön nem élnek magyarok, szlovákiai magyarok nem szlovákiai magyarok, hanem szlovákok, Erdélyben pedig csak románok laknak. Grat."
Ez pont a fordítottja annak, amit írtam, de azért grat.
Hajós András LMP: [link]
2006-ban bement a hírtv-be mert szerinte is lekellet mondania gyurcsánynak:
http://www.youtube.com/watch?v=I3fqF3MAlcc
Tudtommal Farkasházyé a Hócipő tehát nem baloldali hanem MSZP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!