Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Heti Hetesben szereplők...

A Heti Hetesben szereplők (tehát pl. Hernádi, Kern, Gálvölgyi) liberális nézeteket vallanak (tehát régen SZDSZ, most LMP szimpatizánsok)?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
93%
Hárnádit nem ismerem, de szerintem még ha van köztük zsidó is, attól még magyarok.
2012. ápr. 14. 21:02
 22/36 anonim ***** válasza:
91%
Mire alapozod, hogy zsidók? Mert én kutakodtam egy kicsit a neten, de semmi erre utalót nem találtam, csak Gálvölgyinél, akinek a felesége zsidó családból származik.
2012. ápr. 14. 22:34
 23/36 anonim ***** válasza:
53%

"még ha van köztük zsidó is, attól még magyarok."

Én meg ha magyar is lennék, attól még arab vagyok.

2012. ápr. 14. 22:35
 24/36 bumbi02 ***** válasza:
71%

Én meg ha magyar is lennék, attól még arab vagyok.

Akkor kövessük ezt a logikádat, és külföldön nem élnek magyarok, szlovákiai magyarok nem szlovákiai magyarok, hanem szlovákok, Erdélyben pedig csak románok laknak. Grat.

2012. ápr. 14. 22:45
 25/36 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes: a kérdés a liberalizmusra vonatkozott, de elég hamar sikerült áttérni arra a "fontos" problémára, hogy zsidók vagy nem zsidók. Nos, többüknek vannak zsidó felmenőik, de tudtommal a Hetesesek egyike sem vallásos, viszont a keresztény ünnepeket tartják.

Visszatérve az eredeti kérdésre: jellemzően baloldali beállítottságúak, de az MSZP-ről is megmondták a véleményüket rendesen.

Hajós liberális, ő SZDSZ-es volt. Talán emlékeztek, hogy az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után a HírTv-ben mondta el a véleményét, miszerint Gyurcsánynak le kellene mondania.

2012. ápr. 14. 23:30
 26/36 anonim ***** válasza:
92%

"Akkor kövessük ezt a logikádat, és külföldön nem élnek magyarok, szlovákiai magyarok nem szlovákiai magyarok, hanem szlovákok, Erdélyben pedig csak románok laknak. Grat."

Ez pont a fordítottja annak, amit írtam, de azért grat.

2012. ápr. 14. 23:52
 27/36 anonim ***** válasza:
23%
23-as válaszolónak: Erre alapozom: [link]
2012. ápr. 15. 00:29
 28/36 anonim ***** válasza:
71%
Pff metapedia... Na a te kritikai érzékedről is megvan a véleményem.
2012. ápr. 15. 11:43
 29/36 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ők jó pénzért mindenkit lefikáznak, aki a hülyeségbe első és ez vonatkozik a pártokra is.
2012. ápr. 15. 18:14
 30/36 anonim ***** válasza:
88%

Hajós András LMP: [link]

2006-ban bement a hírtv-be mert szerinte is lekellet mondania gyurcsánynak:

http://www.youtube.com/watch?v=I3fqF3MAlcc

Tudtommal Farkasházyé a Hócipő tehát nem baloldali hanem MSZP

2012. ápr. 16. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!