Te mit csinálnál Gyurcsánnyal?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 18:16
11/19 anonim válasza:
Látom visszajött a kis 14 éves nyikhaj szavazgatni lefele xD
12/19 anonim válasza:
47 ezer Ft-ra mérsékelném a fizetését az élete hátralévő részére.
13/19 anonim válasza:
Egy valódi kommunista típusú szibériai munkatáborba küldeném, egész nap fagyott földet ásna és köveket pakolna, amíg mozogni tud. Napi fejadag 20dkg kenyér és 1 liter víz.
14/19 anonim válasza:
Mondjuk a 47 e Ft-hoz neki semmi köze.
De a munkatábor jó ötlet, dolgozza le, amit ellopott, és nem csak ő, hanem ez az összes politikusra igaz.
És nem 14 vagyok.
15/19 anonim válasza:
Ismét nem értem itt a lepontozásokat.
Aki lehúzza a válaszomat, az úgy érzi, jobban tudja, hogy én mit gondolok?
16/19 anonim válasza:
Az lehet, hogy számszerűleg ahhoz nincs köze, viszont előszeretettel papoltak ők is a kormányzati kiadások csökkentéséről, miközben egyhangúlag megszavazták maguknak a fizetésemelést.
17/19 anonim válasza:
Száműzném egy BAZ megyei cigány faluba, persze őrizet nélkül, csak a kivezető utakat őriztetném, hogyha szökni próbálna, azonnal lelövetném.
18/19 anonim válasza:
kiraknám a semmi közepére és azt csinál amit akar, többet nem zavarna minket
19/19 anonim válasza:
Beraknám egy columbiai börtönbe női ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!