Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre gyakoribbak a határsérté...

Egyre gyakoribbak a határsértések a szerb-magyar határon. Magyarország miért nem épít Vasfüggönyt erre a határszakaszra, vagy olyasmi kerítést, amit az USA épített a mexikói határra?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
bocs, félreértettem a kérdést, azt hittem, hogy lezárnád a határt.
2012. ápr. 14. 15:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Mégis sikerült elejtened egy USA-ellenes benyögést, te szánalmas proli!
2012. ápr. 14. 16:22
 13/17 Valaki0702 ***** válasza:
0%
Mivel Magyarországnak nincs határa Szerbiával a te általad Szerb határnak nevezett a Magyar o.-Vajdaság határa mivel a Vajdaság pár éven belül ki lép Szerbiából értelmetlen lenne ilyet építeni főleg amellett, hogy a Vajdaság majdnem 50% magyar ember.
2012. ápr. 15. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Valaki0702!

Előbb tájékozódj! Vajdaság nem akar kilépni Szerbiából, bár tény, hogy egy bizonyos függetlenségre törekszik, de nem akar kilépni:

[link]

Emellett a magyarok aránya Vajdaságban kb. 15%, ezzel a második legnagyobb nemzetiség a kb. 25ből a szerbek után - ők kb. a lakosság 2/3-át teszik ki.

2012. ápr. 15. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Én vajdasági vagyok, és nem vennék rá mérget, hogy nem válik el Vajdaság Szerbiától előbb vagy utóbb.

Egyre erősödnek a függetlenséget előhivő hangok.

Itt már annyi minden történt az elmúlt 20 évben, hogy bármi megtörténhet.

A titói Jugoszlávia idején sem gondolta senki, hogy ennyi részre hullik az ország.

Ez a térség olyan mintha Rome Total War játékot játszanál :)

2012. ápr. 15. 16:03
 16/17 Valaki0702 ***** válasza:
35%
A vajdaság ki fog lépni ellőbb vagy utúbb ezt ellőbb, utóbb meg látjátok egy olyan ország ahol nincs egyetértés az ellőbb, utóbb kiválik lásd Montenegró, Koszovó és a jövőben a Vajdaság.
2012. ápr. 16. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16:03!

Ezt érdekes hallani, nekem szabadkai ismerőseim vannak (magyarok és szerbek egyaránt), és szinte mindenki azt mondja, hogy kilépni nem akarnak, békésen függetlenednek, senkinek nincs kedve eljátszani azt, amit Koszovó.

2012. ápr. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!