Mennyit keres egy kerületi polgármester?
nettó 3 rugó körül ehhez jön még a képviselői fizetés és további tisztségi díjak (ha betölt még valami kulcspozíciót)
A feleségétől tudom az adatokat, aki fennhangon panaszkodott hogy ennyiből nem lehet eltartani három gyereket egy hónapban..... pfff...
Nettó 300.000....De akkor ő valami nagy város polgármestere lehet akkoráé mint Debrecen.
Nálunk több az összbevétel de nézzük csak....3 gyerek 2 felnőtt
A ház rezsije 100.000-120.000 havonta kb és akkor még nem tankoltam és nem ettem.
A havi étkezés kb 100.000
-üzemanyag, autóköltség havi 30.000 kb
-félre rakni egy kicsit....
-egyéb kiadások....
3 gyereket épp hogy ellehet tartani belőle.De nehéz belőle mindent megadni a gyerekeknek.
Én az egyik budapesti kerületi polgármester fizujának egy részét írtam le, de nem nevezem meg a kerületet.
3.
21.25. Kár panaszkodnod. Miért 100.000 a rezsid? Ez is nagyon sok,de kajára ennyit költeni 5 főre sem éppen kevés.
A gyereknek pedig NEM KELL mindent megadni. Elég,ha a szükséges dolgokat megadod neki. Ez nem a kínai vagy gagyi dolgokat jelenti,de nem feltétlen kell márkás cipő meg drága telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!