Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy egyre...

Mit szóltok hozzá, hogy egyre több helyen Jobbikos a polgármester?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 6. 21:27
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Elmúltam már 50, szerintem inkább ő lehetne a fiam, bár valószínűleg kitagadnám............... Mindegy, a lényeg hogy vannak akikkel lehet kulturált formában is beszélni, és te azok között vagy. Viszont a lopást a válsággal sem lehet megmagyarázni, a lopást semmivel nem lehet megmagyarázni. Írod, hogy a cigány nem arra költi a segélyt amire kellene. Rendben van. És az a sok alkoholista nem cigány, akiknek az első útjuk a kocsmába vezet segély osztás után, ők szerinted mire költik akkor? Megmondom őszintén, helyes húzás az Erzsébet utalvány, mert akkor valóban nem lehetne másra költeni mint amire ténylegesen adják. Persze ki kellene terjeszteni még ruhákra és egyéb a normál élethez szükséges dolgokra is, de cigarettát, piát ne lehessen belőle vásárolni, ez a minimum. A "megélhetési szülést" én is bíráltam már párszor, meghúznám a határt 3 gyereknél, e fölött csak az vállalhatna aki önerőből el is tudja tartani. Valószínűnek tartom hogy ebben az esetben megcsappannának a 8-10 gyerekes családok, akiket az államnak kell eltartania.
2012. ápr. 7. 15:19
 42/43 Valaki0702 ***** válasza:
Inkább 2-nél kéne meghúzni a határt mert azért 3 gyereket sem lehet könnyű eltartani.
2012. ápr. 7. 15:24
 43/43 anonim ***** válasza:
Nekem 5 van, tudnék mesélni sztorikat, még ha nem is anyagi természetűeket. Volt hogy én vigyáztam egyedül mindre, az nem volt semmi.........Ilyet viszont ne mondj, hogy nem demokratikus úton. Nem lehet egy demokratikus Európában, egy demokratikus országban nem demokratikus eszközöket használni. Ha megölnél pár cigányt, akkor abból szerinted mi alakulna ki? Háborút nem lehet kirobbantani, ott az ártatlanok is elvéreznének. Több börtön kellene, de nem ilyen gazdag felszereltségűek mint most vannak, hanem a legegyszerűbbek. Falak, ajtók, zárak. Nincs konditerem, tévé szoba, miegymás, töltsék le a bűnözők méltó büntetésüket, attól függően ki mit követett el. Egy gyilkos nyilván részesüljön keményebb büntetésben mint aki leszedte a szomszéd cseresznyéjét a fáról. Ha kellően szigorúak lennének a jogszabályok, és be is tartanák őket, kevesebb lenne a bűnözés a cigányoknál is, mert teszem fel egy lopás érne mondjuk 10 évet, csak a 4 fal, kaja olyan amilyen, egy gyilkosság, erőszakos cselekedet valaki sérelmére pedig akár életfogytiglan, miközben még munkára is fognák őket, szerintem elrettentő volna számukra. De amíg ez nem így működik, meg amíg egy kiskorú bűnözhet büntetlenül, addig ez nem változik sajnos.
2012. ápr. 7. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!