Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik képes lesz valaha is...

A Jobbik képes lesz valaha is irányítani az országot ha megválasztják?

Figyelt kérdés
Már ha megválasztják, szerintetek az ország élére kerülhetnek?

2012. ápr. 5. 01:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Tisztelt Modeeátorok! MEgjelöltem az első válaszolót akit arra kértem szedjenek le, de látom nem azt a hozzászólást távolították el ami sértő lenne, nem értem hogy mi számít akkor sértőnek és mi nem!!
2012. máj. 8. 09:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

a narancsnál,szarszagú szegfűszegnél csakis jobb lehet

ők biztos nem fognak Erdély elcsatolására a románokkal koccintani Magyarországon a Nemzeti Szinházba mint anno medgyesi

2012. máj. 8. 09:46
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
A jobbikal az a baj, hogy csupa paranoiás idegbetegből áll, akik képtelenek a vitára.
2012. máj. 14. 06:48
 24/30 anonim ***** válasza:

"A jobbikal az a baj, hogy csupa paranoiás idegbetegből áll, akik képtelenek a vitára."

A vitához két fél kell, és csak nézőpont kérdése hogy ki a csupa paranoiás idegbeteg.

Az elképzeléseik radikálisak, ezért nyilvánvaló hogy felkavarják ezt a langyos posványt amiben már ki tudja mióta tapicskolunk.

Az emberek többsége hülyének nézi őket, miközben éppen azt mondják ki nyíltan, amiről a legtöbb ember otthon a négy fal között, vagy éppen itt a gyk-n beszél.

Olyan új színt vittek a politikai életbe, amit egyelőre nehéz megemészteni, ezért alakult ki felemás vagy éppen negatív vélemény némely emberekben velük kapcsolatban.

Nem hibátlanok, de egyelőre a Jobbik az a politikai erő, amelynek mind az értékrendje, mind a programja képes lehet pozitív irányú változtatásokra ( nem csak gazdasági vonatkozásban).

2012. máj. 14. 10:11
 25/30 A kérdező kommentje:
A Jobbik tehet nekem egy nagy szívességet....
2012. máj. 14. 11:57
 26/30 anonim ***** válasza:
61%
felakasszon? xd
2012. máj. 14. 17:41
 27/30 Valaki0702 ***** válasza:
Nézd meg a ma reggeli(2012.május.14.) Ma Reggelt ott mindent elmond Vona Gábor.
2012. máj. 14. 18:22
 28/30 A kérdező kommentje:

"felakasszon? xd"

Na pont ilyenek a jobbikosok. Ilyenek irányítsák az országot? Inkább nem szavazok senkire, most is csak a véleményem nyilvánítom ki.

2012. máj. 14. 18:32
 29/30 anonim ***** válasza:

előző, ez egy poén volt :D de ebből is látszik hogy te vér-fideszes vagy mert azok vesznek mindent halálosan komolyan.

na ennyit erről ez kb olyan szintű komment amit te írtál :D ugyhogy többet nem írok mert lesüllyedek a szintedre és legyőzöl a rutinoddal.

:D amugy nem érdekel a politika de nem bírtam megállni hogy besszóljak.

2012. máj. 14. 20:10
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fideszes, viszont komoly, ami nagy erény, és elég szomorú hogy az ország 90%a komolytalan majom.
2012. máj. 14. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!