Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha csak ez a kettő lenne...

Valaki0702 kérdése:

Ha csak ez a kettő lenne akkor melyik MSZP vs JOBBIK?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Igazad van, a két rossz közül nem könnyű választani, de akkor már a kisebbik rossz legyen.
2012. ápr. 4. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

Sir_Lickalot!

Tisztábban vagyok vele és tudom jól miért támadják a fideszt is.Biztos vagyok bent ha szemét baloldali magyar és nemzetközi sajtó nem rikácsolná tele hazugságokkal a világot akkor se a fideszt se a jobbikot nem támadnák ennyire.Azt is tudom hogy ha a jobbik kerülne hatalomra ezek az emberek 4-szeres erővel indítanának támadást a magyar kormány ellen.A fideszre nem a diplomáciai döntéseik miatt nem szavaznék sőt büszke voltam Orbánra az EU parlamentben elmondottak után de akkor ne akarjunk hitelt felvenni azoktól akiket szidunk.Azért nem szavaznék rájuk amiért a hitelért is kuncsorognunk kell mert egy tragédia a gazdaságpolitikájuk sajnos.Aki meg azt hiszi hogy a jobbik leállamosítaná a vagyonát vagy egyáltalán kilépne az EU-ból annál komoly gondok vannak, ezek csak üres fenyegetések amiket azért tesznek mert jól meglehet lovagolni.Senki se lenne felkötve,elüldözve,senkinek se vennék el semmiét ezért kár sírni.Az lehet hogy a rendszerváltás után elvtársak által privatizált gyárak,üzemek,bányák adás-vétele meg lenne vizsgálva de akinek tiszta a múltja szerintem nincs félnivalója.

2012. ápr. 4. 16:14
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

színtiszta idiótizmus tökéletes példája...

az mszp tönkrebaxta az országot míg a jobbik nem volt hatalmon...de azért mszp mert ő a kisebbik rossz..

ilyen alapon

akkor ugye abba is eggyet értetek, hogy a zsidók gonoszak mert ha nem azok akkor nem akarják őket kiirtani nemde?

2012. ápr. 4. 16:57
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
16:57! Logikából egyes, köszönjük, leülhetsz...
2012. ápr. 4. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Hát a jobbikra akkor sem szavaznék, ha az életem múlna rajta. Tehát marad az MSZP:

-Medgyessy kormányzásával nem sok baj volt. Konkrétan ő az egyetlen, aki emelte a fizetésemet, ha nem teszi meg, ma is a 2002 előtti szinten van. Mellesleg betartotta a választási ígéretét, ami más nem tett meg!

-Horn: megvolt a 2/3-a, mégis önként vállalta, hogy törvényhozás előtt megkérdezi az ellenzéket is és csak ha egyetértés van, akkor vezetik be!!! Sajnos a Bokros-csomag nem kellett volna...

-Bajnai: javította az ország helyzetét, de sajnos kevés volt az ideje.

-Gyurcsány: saját zsebre dolgozott és 2006-ban le kellett volna mondania.

Ha komolyan gondolják, amit Mesterházy a múlt héten nyilatkozott, nem lennének rossz kormánypárt.

2012. ápr. 4. 20:01
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

mszp-re soha a büdös életbe nem szavaznék,inkább a Dunába ugranék

A 8 év fosztogatásuk,az ország kiárúsítása a nyugatnak kormányzás fedőnév alatt felért 200 év törökkel...

A jobbikra szavaznék,de nem csak e közül a 2 közül,hanem az egész parlamentben!!

Ez az utolsó olyan párt az országban,ami eddig nem játszotta el a hitelességét,tetszenek a törvényjavaslataik,és az ideológiájuk

2012. ápr. 13. 22:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát logikából sokan egyest kapnának az biztos mert aki kisebb rossznak írja azt a pártot aki inkább nem írom le mennyi kárt okozott az országnak egy olyan párttal szemben aki már a 3. helyével is kezelt jó pár dolgot.
2012. ápr. 14. 18:57
 18/19 sanyika007 ***** válasza:
Természetesen Jobbik! Ha csak a fele valósul meg amit a jobbik a 2010-es kapányában igért akkor a kommcsik a sitten rohadnak meg. Ez több mint elégtétel
2013. febr. 21. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
JOBBIK
2013. máj. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!