Kövár László hogy merészeli megkérdőjelezni megválasztott képviselők helyét a parlamentben?
Kedves kérdező,
most már csakazértsem árulom el, mire reagált igy Kövér, ott az archivum (radio.hu -parlamenti adások), hallgasd vissza! Mert ezt nem csak úgy bevágta középre. Személy szerint én se értek vele egyet, de ne csak az érem egyik oldalát nézzük meg.
"akik csődközeli helyzetbe vitték az országot "
A gazdasági világválságot is ők csinálták!Nagyeszű emberek vannak itt!!!
Na még egyszer:
"Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható."
Ezt Feri mondta, és még csak pisztolyt se tartottak közben a fejéhez. Kinek higgyünk, ha már neki se lehet?
túrórudi
Te valamit nagyon félremagyarázol.
SENKI nem gondolta komolyan (ép ésszel a mai Magyarországon nem is lehet), hogy Kövér VALÓBAN, ténylegesen akasztani akart volna.
De egy politikus ilyet egyszerűen NEM MONDHAT!
Én is azt mondom csak, amit Te is idéztél: "ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva"
ÉS CSAK ENNYIRŐL VOLT SZÓ. Én nem értettem mögé semmilyen "hátsó" tartalmat, kérlek te se tedd.
"De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható."
Ige, ezzel pedig egy politikusnak SZÁMOLNIA KELL. (Kövérnek is.)
Utolsó, egyetértek, nem szabad lenne alapot adni arra, hogy az ellenzék (bármelyik olldalról legyen szó) kiforgathassa, amit ő esetleg másképp értett. Gondolom, nem könnyű dolog ez, de hát aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha b@sszák.
De most akkor kezdjük el sorolni a másik oldal "elszólásait"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!