Lemondott Schmitt Pál. Mit gondolsz?
Örülsz neki? Igen? Nem? Miért?
(Kort, nemet is légyszi:))
Nem örülök neki. Mert nem értem, miért ő tehet róla, hogy elfogadta a vizsgabizottság a dolgozatát. Ha hibás volt, akkor a vizsgabizottság tagjait kéne felelősségre vonni. Indítottam is erről egy kérdést, mert nem értem a dolgot.
Manapság ez megy, hogy senki sem szimpatikus a politikában: mindenkit gyűlölni kell, mindenki mondjon le. Gyurcsány? Mondjon le! Orbán? Mondjon le! Schmitt? Mondjon le! Aztán kimennek az emberek, rendbontás, stb. Mire jó ez?
35/F
"Utolsó: tudom, nehéz elhinni, de jobb lesz, mégpedig azért, mert ha Schmitt maradt volna az elnök, Mo. elveszítette volna a megtépázott respektjének utolsó morzsáit is, ami közvetve kihat minden magyar állampolgárra."
Ez nem Schmitt miatt van, hanem az elmúlt időszakok politikai vezetése miatt...Schmitt csak a tünet!Tudod, olyan az ország mint a vezetői!Hányingerem van az egész politikai garnitúrától...
Az, hogy ellene fordult a jobboldali sajtó is, ráadásul félbeszakadt a Fidesz frakcióülése és Orbán rohant a Sándor palotába, már sejttette, mi következik.
Valószínűleg a NOB marasztalta el.
Amúgy valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az ,,akadálya" annak, hogy az emberek válasszák a közt. elnököt? (Értsd: mondjuk 5 jelölt neve a szavazópapíron, és a nekem tettsző mellé az X)
Köszi!
Egy jó pont Schmitt Pálnak hogy belátta hogy le kell mondania
Egy minusz pont ellenben azért, mert áldozatként mondott le, nem pedig hibásként.
Ha így mond le hogy:
Tisztelt Ház, elismerem hibáztam, 20 éve, és bár köztársasági elnöki pozíciomhoz semmi köze nincs a dr címemnek, de a posztot ért támadások miatt, illetve a kormány, az Országház és az állam becsülete miatt lemondok.
Ennek ellenére kente a sz*rt az opponensekre, tényfeltáró bizottságra, és mindenkire akire lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!