Mit szóltok ahhoz hogy a családi pótlékot Erzsébet utalványba akarják majd ideadni? Ez a tervezet, Réthely ötlete.
Én nem iszom és nem dohányzom,a férjem sem,és a tanuló gyermekeim sem.
Akkor a parlament összes ingyenélő,élősködő képviselője is ERZSÉBET kártyára kapja a fizetését,a demokrácia nevében,mert ez így lenne igazságos.
Sajnos itt ezen a fórumon is eléggé elterjedt az a nézet,hogy aki munkanélküli és segélyezett,aki netán más segélyezést is kap egyszer egyszer,az alkoholista.
Ha netán több gyereke van valakinek az rögtön a kissebbséghez tartozik.Ha netán még isten ne adj 'munkanélküli is ez mellé,akkor az egészen biztos,hogy egy ingyenélő,segélyekre váró,alkoholista,családi pótlékot elivó gyerekeit éheztető ember.Sajnos itt ez megy,számtalan válaszban olvastam ilyen és ehhez hasonló mocskolódást.
Vannak előnyei és hátrányai is.
Igaz, hogy ezt nem lehet elkölteni alkoholra, cigire és egyebekre, ez előnyös.
Viszont aki mondjuk elvesztette a munkáját és a családi pótlék az egyetlen jövedelemforrása, az mit csináljon? Mindent nem lehet utalványból fizetni. Nekem még nem volt ilyen Erzsébetem, de feltételezem, hogy hasonlóan működik, mint a melegétel-utalvány. Rendben, hogy sok helyen elfogadják, de pl. visszaadni nem tudnak belőle, muszáj elköltened x mennyiséget egyszerre. Másrészt én és szerintem sokan mások is pl. használt gyerekruhákat vateráról vagy más oldalakról veszünk, mert nem telik új ruhákra. Ha csak utalvány lesz, se a bankszámlámra nem jön semmi, se készpénzt nem kapok, akkor egy más városból történő vásárlás esetén mit csináljak, adjam fel postán az utalványt?
Nem értem a felháborodást. Egyfelől ez az utalvány semmiben nem más, mint az eddig is meglévő kajajegy, csak nem francia tulajdonú, hanem magyar, ugyanarra való, ugyanazokra lehet felhasználni. Mire hát a megdöbbenés?
"Akkor a parlament összes ingyenélő,élősködő képviselője is ERZSÉBET kártyára kapja a fizetését,a demokrácia nevében,mert ez így lenne igazságos."
04-01 22:47
És
"Viszont aki mondjuk elvesztette a munkáját és a családi pótlék az egyetlen jövedelemforrása, az mit csináljon? Mindent nem lehet utalványból fizetni."
04-03 12:26
- Emberek, itt valami homok került a gépezetbe. Nem minden támogatást ebben az utalványban adnak, csak 5 ezer(!) forintig. A fennmaradó része eztán is készpénzben jön.
"a mai hirekben olvasva a sorok között /origo/az áruházak fognak nagyot kaszálni"
04-03 20:05
- Igaz, hogy az utalványból nem lehet visszajárót kérni, de könyörgöm, ennyi leleményünk legyen már: ha nem kerek az összeg, lehet egyszerre utalvánnyal és készpénzzel is fizetni...
És most mínuszozzatok le, megszoktam már, hogy ha nem állok be a sorba köpködni, zsigerből mennek a pirospacsik, ellenérv nélkül. Üdvözletem.
Gyerekvédelmi kedvezményt már ebben utalják.Dugják fel maguknak!Ballagásra nem lehet fordítani, pedig most arra gyűjtenénk.Számlát fizetni nem lehet belőle, pedig az is a gyerek érdeke lenne, hisz neki kell a tanulmányaihoz a net, az ő mobilját tölteném belőle, neki vennék bérletet.Ebből már nem fogok, mejd költhetem egy rakás teszkó gazdaságos kutyaszarra, ha kell, ha nem, hogy nyerészkedjenek még rajtunk az érdekcsoportok a maradék lenyúzható forintjainkból!
Mert magyarországon csakis alkoholista, megbízhatatlan, gyermekét sanyargató lehet minden szülő és minden segélyezett.Köszönjük, nagyokosok!!Még egy ok, hogy erről a szemétdombról húzzon el, aki csak tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!