Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok miért gyűlölik...

A jobbikosok miért gyűlölik azokat akik jómódúak? Talán mert ők képtelenek jutni bármire is, ezért inkább gyűlölködnek?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasok ilyeneket hogy aki nem jobbikos az nem is magyar, aki elért valamit az rohadt zsidó, csaló, tolvaj, el kellene venni az összes pénzt tőlük, meg hasonlók. Nem inkább magukba kellene egy kicsit nézniük, nem a másikat piszkálni? A nagy magyar tudat helyett talán inkább dolgozni kellene. Volt szerencsém már néhány jobbikoshoz, hát nem éppen ők fognak itt gazdaságot fellendíteni.
2012. ápr. 1. 13:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
57%
Valahol igaza van a kérdezőnek, a történelem tényleg ismétli önmagát. A Jobbikosok többsége tény és való, hogy nem a gazdagabb, gazdag és tanult rétegből tevődik ki. A tanulthoz azért teszem a gazdagabb jelzőt, mert rengeteg szegényebb egyetemista az, és pont az elkeseredettségük miatt.
2012. ápr. 1. 14:05
 12/40 A kérdező kommentje:
Ez a Robin Hood - os válasz igen életszerű, ez is azt bizonyítja hogy a gazdag egy szemét, kizsákmányoló, akiktől el kell mindent venni, mert neki van, és szét kell osztani azok között, akik nem dolgoznak, vagy képtelenek bármire is. Azt hiszem, a szegény alapból utál minden jómódút, nem is kell ehhez feltétlenül jobbikosnak lenni. Egyébként senki nem fizet azért hogy kiírjak egy kérdést, ez is egy unalmas beszólás már. Amit kérdeztem azok tények.
2012. ápr. 1. 14:08
 13/40 anonim ***** válasza:
34%

és kik az mszp-sek?

a panelprolik?

a fogatlan alkoholisták!

2012. ápr. 1. 14:10
 14/40 anonim ***** válasza:
68%

Volt szerencsém már néhány jobbikoshoz, hát nem éppen ők fognak itt gazdaságot fellendíteni.

Szerintem akár mennyire bele vagy zúgva akár az egyik akár a másik pártba egyik sem fog jó gazdaságot csinálni ezzel az ésszel elmehetnek a p..ba.

2012. ápr. 1. 14:27
 15/40 A kérdező kommentje:
Az mszp - ről is megvan a véleményem, őszintén megvallom egyik párt híve sem vagyok, csak mivel gazdag családhoz tartozom, és tudom hogy anyámék mennyit dolgoztak és dolgoznak becsülettel azért hogy ez így legyen, mégis hallom a hátam mögött az ilyen megjegyzéseket. Gondolom most majd az jön hogy na itt van egy elkényeztetett úri gyerek akinek mindent a feneke alá raknak majd, ha jól láttam a hozzászólásokban ez is nagyon bosszantja a többséget, ha valaki így kezdi az életét. Persze ez is főként a Jobbikosok csőrét piszkálja leginkább. Mire fel van bennük ennyi gyűlölet a másik ember felé, akit nem is ismernek, érthetetlen.
2012. ápr. 1. 14:30
 16/40 anonim ***** válasza:
30%
A Jobbik elsősorban az iskolázottak pártja. Szóval itt most bedőlt az egyenletetek.
2012. ápr. 1. 14:36
 17/40 anonim ***** válasza:
82%

a jobbik frakció tagjai tele vannak nagyon gazdag emberekkel

érdemes végignézni

(a gazdagokat majdnem mindenki utálja, nem pártfüggő; egymást is utálják a gazdagok, sőt mindenki utál ma mindenkit)

2012. ápr. 1. 14:37
 18/40 anonim ***** válasza:
83%
"A Jobbik elsősorban az iskolázottak pártja" Valóban, erről már tettek jó néhányszor tanúbizonyságot is (Zagyva, Toroczkai, Betyár sereg, nagy magyar bakancsos kopaszok, Fradi b közép). Egyébként az hogy ma mindenki utál mindenkit, ez frappáns volt. A legnagyobb baj hogy igaz is, ez a magyarok sajátja. Amúgy meg kérdező, szerintem ne törődj még nagyon a politikával, de senkivel akik megszólnak, gondolom még tanulsz. Inkább éld az életedet ha jó helyre születtél, én már régebb óta vitázok itt hasonló emberekkel, hidd el nincs sok értelme. Csak ideges leszel. Bár ahogy elnéztem egy - két tipikusan jobbikos válasz jött most csak, a többi kulturált hangvételű volt. Ez pozitívum.
2012. ápr. 1. 14:47
 19/40 anonim ***** válasza:

egy pártnak sem homogén a szavazóbázisa

nem lehet általánosítani

a kazincbarcikai fidesz szavazók vajon szeretik a rózsadombiakat? ugyanmár

2012. ápr. 1. 14:52
 20/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, azért tűnik úgy, hogy "minden" tele van a jobbikosok fröcsögéseivel, mert ha beraksz 20 csendes és 3 kiabáló embert valahova, akkor ott kiabálás lesz.

Az emberek még tudnak valamennyire gondolkozni (azért azt nem állítom, hogy operatív kérdéseket közvetlenül döntsenek el) és nem dőlnek be a jobbik populista max egyéni problémákra való megoldásaira, amik társadalmi szinten nem működnek. Jópár jobbikos kérdésben már számtalanszor kifejtették, hogy a beharangozott lépéseik, szinte mind csak lefelé lökné Mo-t a már igy sem túl magas szintről.

Sem az hogy döngetjük a mellünket, hogy magyarok vagyunk, se az EUból való kilépés, se a cigányság vagy bármely kisebbség lebüntetése, se a szomszédos országokkal való igen instabil viszony rombadöntése nem hozna Mo-ra fényes jövőt.

2012. ápr. 1. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!