Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor mond le...

Szerintetek mikor mond le Schmitt Pál?

Figyelt kérdés

2012. márc. 31. 17:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Szóval te is birka vagy? Én nem

Különben akik Schmitt Pál ellen ugatnak,összekeverik a szezont a fazonnal...Közbebn valamelyik mszps jót röhög a markába,mondván."na erre jól ráhereptek a marhák" Ezt az állítólagos vérségrt mely nem SP-é hanem aszé aki adta azért hozták elő az mszpsek mert előre megmondták a mostani kormánynak "ott tartunk be nektek ahol csak tudunk" Nagyon ostoba aki hiszi,hogy az mszpt az oprszág érdekli. Csak egyedül a karrier. Fáj nekik,hogy már nem lophatnak...és hiába bíztok akármelyik pártban,csak most jártatják a szájukat mikor mondhatnak bármit felelőtlenül. ha majd kormányra kerülnek ők is vsak azt teszik amit a körülmények között lehet. ezt is csak akkor,ha megvan bennük a jó indulat a nép iránt amit én erősen kétlek.

2012. márc. 31. 21:04
 12/23 Sz1u ***** válasza:
77%

21:04 Bíró Miklós

Kedves Miklós!

Írod, hogy "akik Schmitt Pál ellen ugatnak"... Nos, szerinted aki SP ellen vannak, azok ugatnak. Akkor magyarázd már meg légyszi, hogy miért kellett elolvasnom a kommentedet háromszor is, hogy megértsem! Csak azt ne mondd, hogy beragadt a billentyűd, meg hogy siettél...

2012. márc. 31. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:
2012. márc. 31. 21:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Dr.Szlu savazzad őket bátran megérdemlik:D
2012. márc. 31. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
21:04-es jobbágy teenagger te mivel vagy különb a csupasz csigától?
2012. márc. 31. 21:49
 16/23 Sz1u ***** válasza:

21:47 t 55

"Dr.Szlu savazzad őket bátran megérdemlik:D"

Jó, hogy eszembe juttattad! Már ki is ment a fejemből, hogy Dr. vagyok! :) :) :)

Egyébként (az esetleges látszat ellenére) nem savazni szeretnék, hanem az egymás megismerése, a vélemények ütköztetése lenne a célom. Nahhh..., most qrva nagy szavakat használtam, de valami ilyesmi volna a lényege.

2012. márc. 31. 22:17
 17/23 doboszoli ***** válasza:
90%
Ez a Biró Miklós egy nap alatt másodszor hozza a "bárdolatlan" formáját. Ekkora lenne a baj Fidesz-berkekben?
2012. ápr. 1. 07:54
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

#17/17!

Nem a fidesz berkekben van a baj,hanem sok ember igazságérzetével. Meg az undorító gyülöletes kárörvendéssel."legszebb öröm a káröröm" Mondják némelyek. Hát ez az ember(állat)fajta most kiélheti magát kedvére. 20 éve -írd és mond 20 éve - történt az ominózus eset hogy valakik érdemesnek itélték ezt az embert a dr. cím használatára és ezt az esetet most kaparta elő valaki! Szerintetek ez véletlen?! Nos ha így van kérjetek valakitől a józan paraszt észből,mert igazán nem kell hozzá egyetem,hogy erre a végkövetkeztetésre jusson az objektív gondolkozó. Nem érdekes,hogy a fújolók az írás birálóit meg se említik?

Nem tudom hogy végződik ez a dolog,sovány vigasz,de vigasz,Isten ezeket a Gonoszokat is meg fogja büntetni. Mert ugye itt egyedül és kizárólag erről van szó

Ember! Akinek maradt még valamennyi józa itélőképességed a győlölet hálójában vedd már észre be vagy e t e t v e.

2012. ápr. 1. 18:10
 19/23 A kérdező kommentje:

Kedves Bíró Miklós!

Nem igazán érteni az írásodból, hogy mivel is lettek az emberek "beetetve"?

Egyetértek abban, hogy nyilván nem véletlen az időzítése a dolgozat előkerülésének. Pont akkor kellett így történnie, amikor a fideszen rúgni akartak egy jókorát. (nem mondom, hogy ez ellenemre való, de felőlem ez az mszp-vel, lmp-vel bármelyikkel megtörténhet)

De visszatérve a dolgozatra. Ez azért is ennyire fontos téma mások számára, mert a köztársasági elnök csinálta, amit csinált. Az az ember, akinek példát kell statuálnia egy egész ország lakosságának. És a példa az, hogy csalok, plagizálok, majd úgy teszek, mintha semmi rosszat nem tettem volna?? És nem értem, hogy miért bántanak engem?

Ugyan már...

Ha valakinek helyén van a szíve, és fontos neki az erkölcs, a másik ember tisztelete, akkor nem csinál ilyet, mint a köztársasági elnökünk. Oké, volt egy hibás döntése 20 éve, rendben. Előfordul. De mint köztársasági elnöknek (és nem mint Schmitt Pálnak!) az a minimum, hogy elismervén hibáját, feláll a posztjáról és úgy tesz, mint akit érdekel, hogy hibázott. De egyelőre nem úgy tesz, mint akit érdekel ez az egész... pedig a köztársasági elnökünkről van szó! Nagyon szomorú, hogy úgy hárítja a felelősséget, mint Julcsi néni csoki lopás után.

2012. ápr. 1. 20:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #19/19!

az éremnek két oldala van.Aki az igazságban van az nem mér kétféle mércével. Gyurcsány az öszödi beszéd után azonnal fel kellett volna álljon,de nem tette,csak hosszabb idő után,amikor már talált valakit maga helyett.(vajon mért őt,vajon mért őt?)

A kétféle mérce főként arra vonatkozik,hogy pl.Horn Gyula mi után kapta a dr.-t? Telefon után? De ez más "elvtársakra" is vonatkozik. Ha valamit nem értesz első olvasásra akkor azt mégegyszer el kell olvasni,ha érteni akarod. Így csinálják ezt a bácsik is. bizony még én is.És ilyenkor (szomorúan) megállapitom,nem az volt a hülye,hanem én voltam a figyelmetlen. Javaslom légy tárgyilagos,kevesebb bosszúság ér úgy. Lehetsz részrehajló is,de azt az igazság felé hajlással tedd. Ha nem éred az eddigieket,légyszi olvasd újra. Persze csak ha érteni akarod.

És most megajándékozlak egy titokkal. Pedig nem is tudom mennyire gyűlölöd SP-t,meg az igazságot - Hátha megszereted az utóbbit.-

Már hozzászoktam hogy megálmodok dolgokat. Ezt le is írtam annó: www.osys.hu/biromiklos

Most az éjjel szokatlan álmom volt: Kettő,vagy három ember volt álmomban a közelemben. Mindegyikünknél egy háló összegubancolódva. Ki akartuk bogozni. Nem azonnal de sikerült nekem. Ekkor láttam,hogy a hálo szemei kb. 4cm. nagyságúak voltak Aháló nagysága kb 4 méter

Már tött jósálmom volt soha egyet se tudtam én megfejteni,azt mindig az élet fejtette meg. Kiváncsian várom ebből mi lesz. Az intimitással nam szeretek megajándékozni senki idegent,pláne nem olyan embert aki olyan távol van tőlem mentalitásban mint te. Hogy mégis teszem --- Azért írtam előre,hogy amikor meglesz lásd ez a pacák előre megmondta, Ő kivette a hálóból a gubancot.

2012. ápr. 2. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!