Miért a Jobbikot utáljátok a amikor ők normálisak csak egyes hívőik nem azok?
Törölték a válaszomat amiben ezt írtam kb:
Mert egyeseknek megér párszázezret olcsó a saját nézeteik terjesztése anonim oldalakon olcsó tollnokokkal. Ilyen anaonim oldalakon irogatnak mint ez, az origo, nol, ize stb.
Nem tudom ebben mi volt a kifogásolandó, de amíg nem világosítanak fel, addig beirogatom újra, ha kitörlik.
-Azert, mert vagy melegek vagy cigok vagy zsidok.
-Ezek szerint Magyarország 70-80%-a ide tartozik? Érdekes.
-A kerdes az volt, h miert utalja es nem az, h miert nem szavazott ra!
Az orszag 80-a nem utalja, hanem nem szavazott ra, mert az xy partot jobbnak tartotta.
Szal tanulj meg szoveget ertelmezni te analfabeta!
Inkább, te tanulj meg szöveget értelmezni! Olvasd el még egyszer! A személyeskedés akkor jön, amikor kifogytak az érvek. Ez is tipikus.
16:13
Megszólítottál ezért válaszolok:
"Azert, mert vagy melegek vagy cigok vagy zsidok."
Nem vagyok meleg, cigány sem, de (tudtommal) zsidó sem. Ha ezek közül bármelyik is lennék, az Neked miért volna probléma?
"Itt elbujhatnak es nyugodtan lehet az anonimitas mogul nacizni."
Én legalább az álnevem vállalom (ami egyébként az igazi nevemből összeállított mozaikszó), de Te még azt sem vállalod. Nekem bármikor utána lehet nézni a kommentjeimnek, ellentétben Veled. Akkor ki is az anonimebb?
"Te komolyan elhiszed, h Covenant meg Sziu nem tartozik valamelyik csoportba?"
Nem "Sziu", hanem "Sz1u" (középen az EGYES számjegy). Bár a diszlexia fejleszthető. Mint írtam az előbb is, nem mindegy az Neked, hogyha tartoznék is bármelyi csoportba?
"Meg h szimplan kedvtelesbol irjak le minden egyes jobbikos kerdeshez, h a jobbikosok mekkora majmok?"
Igen, szimplán kedvtelésből írok a jobbikos kérdésekhez IS (!). Mondjuk épp ráérek... Te miért kommentelsz?
"Multkor volt egy kerdes mely igy szolt:
Mi tortenne,ha az alkoholt betiltanak belfoldon?
Sziu valasza:
A jobbikosok kijozanodnanak..
Na most ebbol is a jobbikot kihozni..."
Nemcsak diszlexiás vagy, hanem amnéziás is. Nem én írtam ilyet (bár így utólag tetszik is a nekem tulajdonított mondatod). Tessék, itt az az ominózus kérdés (utána lehet nézni):
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__274..
"Meg mikor ilyeneket hazudnak, h a romak szama itthon folyamatosan csokken, mert a legtobbje a 18 evet se eli meg, na most szerinted?"
Ti pedig azt mondjátok, hogy 50 éven belül csak cigányok lesznek...
Jobbik? Mszp? Fidesz? LMP? DK? KDNP? Nem!
FOR THE HORDE!!!
01:32
"Jobbik? Mszp? Fidesz? LMP? DK? KDNP? Nem!
FOR THE HORDE!!!"
For The... What? Öööö... nem magyar nyelvű oldalon vagyunk? Whatever we can speak in English. Although I'm Germanic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!