Szeretnél úgy királyságot Magyarországra, ha TE lehetnél a király?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 23:51
11/22 Valaki0702 válasza:
Igen!...de akkor többet nem lenne az a probléma, hogy emelik a cigi árát utánam azt sem tudná az átlag magyar, hogy mi az a dohány.
12/22 anonim válasza:
Ma 04:43 - nak: Látom senki nem osztotta a nézetedet. Azért jó azt látni hogy itt a gy.k. - n is vannak sokan akik dolgozni akarnak inkább, és azzal eredményt elérni, nem pedig várni a sült galambot. Te valószínűleg ebbe a táborba tartozhatsz, mondhatnám úgy is hogy a Lázár által is említett csoportba. Kívánom hogy legyen szerencséd én ne kelljen semmiért sem megdolgoznod, mert azt hiszem ellenkező esetben éhen fogsz halni. A sértésedre csak ennyit szerettem volna reagálni az általam megszokott stílusban. További szép napot, bár ahogy elnézem igen korán már a gép előtt vagy, nem semmi függőség.
13/22 Valaki0702 válasza:
Ezt úgy értem, hogy szépen fokozatosan kívonám a forgalomból a cigarettát.
14/22 Valaki0702 válasza:
A királyságban egy király több munkája van mint egy átlag munkásnak most az "abszolút monarchiára" gondolok.
15/22 Valaki0702 válasza:
ez nem fűgöség hanem ilyenkor érek rá. ENNYI!!!
16/22 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha jobban megnézed nem is neked reagáltam, hanem annak aki hajnalban lehülyézett. Egyébként a cigarettát én is azonnal megszüntetném, már hogy neked is írjak valamit.
17/22 anonim válasza:
Igen. Sok elképzelésem van Magyarország visszaállítására. Egy erős Magyar Birodalmat kell felépíteni hogy megmaradjunk csak úgy van esélyünk mert idővel a kisebb nemzetek elfognak pusztulni.
18/22 Valaki0702 válasza:
Egy nagyobb magyar birodalom kiépítésre nekem is vannak ötleteim bár azt nem hinném, hogy M.o. mint középnagyságú állam és mint mindenben közép mezőnybe tartozó állam a következő 500 évben ki halna én mondjuk az abortuszt is szabályoznám, hogy csak azoknak lehessen abortusza aki nem 18-40 év között van.
19/22 anonim válasza:
Jó ötlet ez is. Bár azt vártam hogy valaki egyből ócsárolni fogja az elképzelést. Azért gondolom hogy el fogunk veszni mert egy Európai Egyesült Államok idővel elkerülhetetlen lesz. De ha mégsem akkor is túl sok a kicsi ország ami hátráltatja a fejlődést ezért a nagyobb államok befogják olvasztani a kisebbeket ha nem is háborúval hanem túlszaporodással. Mégis mitől magyar még ez az ország? Már alig van olyan dolog amivel megőriztük magyarságunkat. Ha sikerülne a magyarlakta területeket visszacsatolni azzal már jelentős tényező lennénk Közép-Európában és ha még elkezdenénk szaporodni akkor még a Trianon előtti határokat is visszaszerezhetnénk. És ezzel egy konföderált Európában egy államként megmaradhatnánk.
20/22 anonim válasza:
Nem. Szerintem nagy felelősség.
De én nem lennék ellene, ha lenne valami rátermett trónörökös nem az átlag mai politikusok szintjén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!