Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán vagy Gyurcsány a nagyobb...

Nem dávid kérdése:

Orbán vagy Gyurcsány a nagyobb hazug és bünöző?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 13:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
83%
Gyurcsán Fletó 1 orrhosszal
2012. márc. 29. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

hagyjuk már ezt a "szétverette a magyarokat Budapesten példastatuálás gyanánt" szöveget! Attól lesz valaki magyar, hogy szétveri, felgyújtja a fél várost, tankot lop stb.? Ha meg a csúnya gonosz rendőrbácsi elkapja, akkor a rendőr véresszájú kommunista, mert zavarja a békés tüntetést... Vessen magára, aki nem ment haza!

Ha egy disznó besétál a vágóhídra körbenézni és levágják, az is Gyurcsány hibája?

2012. márc. 29. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Maradjatok, már baloldaliak. Gyurcsány volt a legkártékonyabb miniszterelnökünk eddig.
2012. márc. 29. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
így van, nyilván Gyurcsány hibája, hogy kevesebbet keresek, alig telik benzinre és a csodálatos Erzsébet utalványt alig fogadják el valahol, de ott se mindenre: celofánt nem vehetek rajta, azt külön kell fizetnem a mögöttem álló legnagyobb örömére...
2012. márc. 29. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan mondom, annyira buták, de annyira buták az emberek. Belenéznek a kis pénztárcájukba, és kijelentik ez alapján, ki a jobb miniszerelnök, vagy ki a rosszabb. Az országban zajló tényleges folyamatokra nem is figyelnek, vagy a komolyabb gazdasági tényezőkre. Gyurcsány osztott sok pénzt, sok nyugdíjat, akkor jó volt, épített sok autópályát, fain volt. Hogy közben az államadósságot feltolta, az nem számít. De ami a legsúlyosabb, hogy adókkal terhelte le a gazdaságot. A vállalkozásokat ma is olyan brutális adók terhelik, ami mellett már nem éri meg foglalkoztatni. Kevés a munkahely? Hát ezért van!

Kicsit túl kéne már nézni a pénztárcán...

2012. márc. 29. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
24%

Inkább Orbán,mint az Erdély elcsatolására a románokkal koccintó medgyesi,az okt.23át szétlövő fletnis fletó(gyurcsány),aki fillérekért privatizálta a malévot,az a fér.eg bajnai,akinek 9 ember élete szárad a lelkén,akiket tönkretett,és felakasztották magukat miközben ez milliomos lett!!

Ezeknek a mocskos nemzetrontó patkányoknak nem a parlamentben lenne a helyük,hanem valamelyik börtönben életfogytosként egy dohos cellában,vagy a Duna alján...

Annak a mocskos pártnak sem kéne már léteznie amiben benne vannak,ami főként izraeli kettős állampolgárokból,és az 56ban a tetőről magyarokat lövő AVHs hazaáruló ótvar férgek leszármazottjaiból áll!!

Persze a fideszt sem kell félteni,abban is megtalálhatóak bőven az ilyen retkek,de Orbán legalább nem nyomja a nyelvét tövig az eu és a bankárok se.ggébe,ezért van most körülötte ez a geb.asz!!Ezzel nem az Orbánt akartam fényezni,én egyikre sem szavaznék,de ha a rossz,és a kib.aszottul rossz közül kéne választani,én inkább a rosszra szavaznék!!Gondolom nekem is fognak jönni a rettentő intelligens balosok a káromkodásról meg a tiszteletről,de ha szanyi megengedhette magának hogy beba.szva felszólaljon a parlamentben,én is megengedhetem magamnak,hogy káromkodjak!!ÉN A JOBBIKRA FOGOK SZAVAZNI!!!!!

2012. márc. 30. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:

zoli7980 nagyon vicces vagy,hogy te komcsizol miközben egy komcsi utódpárt híve vagy:)

Orbán Schmidt Pali mellett állt ki,a mszp pedig kertész ákos mellett,aki egy Kossuth díj után Amerikából gyalázza,és járatja le a saját hazáját

Légyszi máskor ezt is említsd meg,ha erről a témáról irkálsz

2012. márc. 30. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 15:19

cöcöcö. nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

2012. márc. 31. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!