Közvélemény-kutatás: Le kellene Schmittnek mondani vagy sem?
Ha valóban plágium a doktorija, akkor igen.
Bár a bizottság nem így találta, de vannak kétségeim, hogy ha egy más pártállású politikusról lett volna szó, akkor is erre jutottak volna-e.
Ez csalás,bárhogy nézzük.Ő Magyarország első embere.
Már mikor kipattant az ügy, akkor lekellet volna mondania.
Schmidt teljesen elvesztette a legitimitását,és bárhova megy,bármely országba az emberek nagy részének ez a plágium fog az eszébe jutni.
Jaj, hát nem ő tehet róla, az egyetem a hibás. Meg a Gyurcsány.
A Schmittpalibá teljesen ártatlan, csak azért másolta a doktoriját, hogy ne legyen benne helyesírási hiba.
Ti meg itt gonoszul pálgiumról beszéltek, meg arról hogy ő csalt. Pedig ő aztán egy talptól talpig becsületes ember, ez abból is látszik, hogy milyen becsületesen betartja az ígéretét, és nem szól bele semmibe, amit a Fidesz csinál.
Nem tudom hogy vannak ezzel mások, de az ismerőseim körében Schmitt Pálnak már régóta nincs semmilyen tekintélye.
Szerintem már rég le kellett volna mondania, ez csak a hab volt a tortára.
22:46
"Nem.
-Egy fideszes"
Győzzél meg lécci, lécci!
Kérdező!
"Le kellene Schmittnek mondani vagy sem?" - El sem kellett volna vállalnia! "TV-torna-Pali"-ként még tiszteltem is. De így, a magyar nyelv elkötelezett védőszentjeként (öhmmm.... áLamfőjeként), ill. a doktori cím nevetségessé tevőjeként... hááát!
Motor akart lenni a (kormány munkáját illetően)... jobb esetben a kupplung, de inkább a (bal)fék lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!