Melyik az a párt, amely a leginkább foglalkozna a drogpolitikával?
1. kérdésre: Jobbik
2. kérdésre: biztos vagyok benne, és nem is örülnék neki.
3. kérdésre: sajnos nem tudom, hogy mi az álláspont ezen a téren Csehországban vagy Portugáliában.
Az elöző kormány jó ideig semmit nem csinált! Aztán később sem, de legalább azt mondta 2009-ben hogy gyűljenek össze a drogrehabilitációs intézetek, szakértők és ők mondják meg mit kéne tenni!
Na ők ki is dolgoztak egy tervet 2010-re ami egyedülálló a rendszerváltás óta hogy mindenki összejött és együtt határoztak meg egy olyan tervet amit MINDEN szakmabeli elfogadott!!!
De amint megtörtént a kormányváltás a fidesz azt mondta hogy majd ők megmondják mi legyen és köszönik de nincs szükségük a szakemberk véleményére! Mindent töröltek és felvettek pár embert akikről eddig nem is hallott a szakma és nekiálltak dolgozni..
Magyarán első eset lett volna hogy nem pár aktatologató mondja meg hogy mi legyen hanem azok akik ezzel foglalkoznak!
Hogy jól sült volna-e el azt nem tudom de hogy egyszer már ezt is ki kéne próbálni az biztos!!
A jobbikkal meg az a bajom hogy mindent iszonyú drasztikusan akarnak megoldani úgy ahogy egy átlagember oldaná meg. csakhogy én sem műtök mert nem értek hozzá...
Sokan utálják nálunk a közgazdászokat, szakértőket stb... Ugyanakkor 20 év alatt alig volt hogy a politikusok engedték volna őket alkotni! Nálunk polihisztor politikusok vannak akik mindenhez értenek és megmondják a frankót!
Ez volt az MSZP alatt és ez van a fidesz alatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!