Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai, Orbán Viktor beszédén...

A mai, Orbán Viktor beszédén részt vevő több százezer embernek nem csökkent a fizetése és még mindig nagyon jól élnek, hogy ennyire éltetik és tapsolják?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 17:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
69%

nem, tényleg nem olyan rossz.

10 ezerrel csökkent a fizum és esze ágában sincs a cégnek kipótolni.

A városunkban bezárják a kórházat, csak elfekvő lesz. Bármi gondunk van 30 km-re utazhatunk a megyszékhelyre a kórházba 425 ft-os benzinár mellett.

A gyerekem nem mehet arra az egyetemre amire szeretett volna, mert 1. minimalizálták a keretszámot, 2. nem tudok leakasztani több százezret félévente a tandíjra --- ergo: gazdagék gyerekei tanulhatnak csak tovább akik eddig is megtehették...

Nem 1, nem kettő ismerősöm van aki munkát keres. DE! Nem tudják őket felvenni, mert kötelezően alkalmazni kell csökkentett munkaképességűeket.-- ergo: elveszik a helyet mások elől.

És a kedvenc mondatom: "47 ezer forintból havonta meg lehet élni"- mondta az idiót@ "úriember" mosolyogva.-- aki maga NAPONTA több mint 50 ezer FT-ot keres.. gyakorlatilag semmittevéssel.

2012. márc. 15. 18:11
 12/40 anonim ***** válasza:
35%

Mindenki azért fikázza a fideszeseket, mert "birka módon követik OV-t", és "mindenre tapsolnak, amit mond", stb. stb.

Azt hiszem hogy ezt hívják összetartásnak, amit mindenki úgy hiányol ebben az országban...

2012. márc. 15. 18:26
 13/40 anonim ***** válasza:
49%
Mivel még mindig 25% körül van az MSZP és a gyurcsányista rablóbanda is jelenleg úgy néz ki, hogy be fog jutni, bőven kitelik, hogy OV százezreket tud megmozgatni.
2012. márc. 15. 18:29
 14/40 anonim ***** válasza:
36%
Nekünk jobb lett! Lehet fikázni,meg azt mondani, hogy fideszes vagy! Elég sokan támogatják még mindig.
2012. márc. 15. 18:37
 15/40 anonim ***** válasza:
72%

"nem, tényleg nem olyan rossz.

10 ezerrel csökkent a fizum és esze ágában sincs a cégnek kipótolni...."

Ha neked olyan sokkal csökkent akkor maradt ott még rendesen.Nem minimálbéres vagy az hótzíher.

Tőllünk 25 km re is zártak be kórházi részlegeket.Másik kisvárosban.Pontosabban szűlészetet. 32 alkamazott volt ott ,dr-al mindennel és heti 3 szűlésük átlagban az utóbbi 2 éveben.Szerinted fenn kellett volna még tartani?

Ja, az egyetemek és az elitképzés!Ezt kár volt szóba hozzad. Förtelem mi van itt !Milyen csekély tudással lehet semmirevaló diplomákat megszerezni, néhány év bulizgatással. Ne haragudj de ezt annyiszor kitárgyaltuk már. Ha tud és okos úgyis bejut rendes helyre az a gyerek.

Abban viszont teljesen igazad van és tényleg siralmas ,hogy mennyien vannak értékes emberek is munkanélkül ,de azt mondani ,hogy a "csökkentett munkaképességűek " miatt enyhén szólva ; tévedés.

Az a "47 ezer ft-ból megélni" beszólás minősíti magát az egyént is akinek ez kipottyant száján. OV helyében ezért úgy rúgtam vna 3.14csán ,hogy a lába nem érte volna földet és mehtett volna süllyesztőbe 1szersmindenkorra.

Fel a fejjel ;csak szépen és szerényen normális emberek módjára.

;)

2012. márc. 15. 18:49
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
10.-et nem tudom miért pontoztátok le, néhány táblát érdemes lett volna elolvasni.
2012. márc. 15. 18:53
 17/40 anonim ***** válasza:
96%

18.49.

1., Minimálbér felett egy hajszállal, de ettől függetlenül azért csak kivettek a zsebemből 10 ezret a f.ne egye meg. És ugyanúgy normálisan végzem a munkámat? Igen! Csak kevesebbért.

2., kórház téma. Nem tudom nálatok hogy van. Én csak a saját kórházunk helyzetét ismerem. Innen minden magyar orvost elküldenek, csak az arabokat tartották meg (a kuruzslókat), ők jók lesznek az elfekvőt irányítgatni. Sebészeti rész stb. minden ilyen megszűnik, pedig működött. Majd eltörik valamim és 30 km-t autózhatnak velem hogy meg tudjanak rötgenezni és begipszelni? Hova fejlődünk? Visszafelé?

3., egyetem. Igen eszes, okos gyerek. De mivel nem tudom összekaparni a tandíjat ezért az álmáról nyugodtan le is mondhat...

Nem ezt érdemli!

Szerintem ne is feszegessük ezt a témát, mert úgysem fogunk megegyezni.

2012. márc. 15. 19:01
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

19.01 vagyok!

ez lemaradt:

4., csökkentett munkaképességűek

Nem a kisujjamból szoptam ki. Volt főnökömet megkerestem, mert tudtam hogy alkalmazottat keres és beajánlottam neki egy ismerősömet. Már másnaptól felvette volna dolgozni, de azt mondta meg van kötve a keze, most muszáj neki egy csökkentett munkaképességűt alkalmazni mert ez az előírás.

2012. márc. 15. 19:06
 19/40 anonim ***** válasza:
45%

Jó estét Mindenkinek!

Ne haragudjatok, de ennek a kérdésnek a kiírója, illetve az őt támogatók tökélets példái annak, hogy miért tart ott az ország, ahol tart.

Azért , mert ennyi buta emberrel áldotta meg az ég ezt az országot!

Oktatás: jelenleg minden hülye bejut az egyetemekre, mindenki diplomával szaladgál. Nagyon jól teszik, mert fel van higulva a diplomások köre, nincs már gyakorlatilag értelmiségi rétegünk. Nem nyávogni kell, eddig sem volt jobb a helyzet. Az egyetemet nem sok szülő tudta fizetni, csak a gazdagabbak, aki tanulni akart, eddig is diákhitelből tette.

Benzin: szerintem Viktor nem sokat tehet arról, hogy mindenhol probléma van és a külföldi események lehúzzák a mi országunkat is.

Orbán lerombolja az álmaitokat?! Nevetséges. Megpróbálja betömni a réseket, amiket az idióta, kommunista mszp okozott.

Azt gondoljátok egy miniszterelnök szabad kezet kap? NEM. Bábja a szabadkőműves bandának, mint mindenki más volt. Ők csak bábok. Orbán nagyon is bátran kiáll a szabadságunkért. Senki nem tartott pisztoly a fejetekhez, hogy vegyetek fel több millió forintot, mert kell a szép autó, a szép lakás. Tessék a következményét viselni. Nem Viktorral léptetek szövetségre, hanem a sz.kőművesek bankjaival.

Viktor tudja mit miért tesz, és az is, akinek van egy csepp esze és a dolgok mögé lát. Titeket meg csak sajnálni tudlak. Ha nem teszik, vár a nyugat, hajrá! :)

2000 ezer fizetett lengyel statiszta? Istenem, de hülyék vagytok!

Nyugodtan lehet lepontozni, ÉLJEN Orbán Viktor és párttól függetlenül minden támogatója! :)

Egy 23 éves egyetemista

2012. márc. 15. 19:10
 20/40 anonim ***** válasza:
79%

Úgy van a törvény, hogy vagy felvesz bizonyos százalékban csökkentett munkaképességű embereket, vagy kifizeti a rehabilitációs járulékot. A legtöbb cégnek még mindig jobban megéri kifizetni a járulékot, minthogy felvegyen olyan embert, aki előreláthatóan a munkaideje nagy részében táppénzen lesz. Nem véletlen, hogy a rokkant nyugdíjasok úgy meg vannak ijedve, hogy elveszik a nyugdíjukat, mert utána sehol nem tudnak majd elhelyezkedni. Egészséges fiatal embereknek sincs munkájuk. A példád ezerből egy, és lehet, hogy eleve csak kifogás, mert már volt egy csókos ember a helyre.

Szerintem is rosszabb lett az átlag embernek. Az adójóváírás eltörlése sokakat érint, emellett pedig mindennek nagyon megy fel az ára, ez pedig az elhibázott gazdaságpolitikának köszönhető. Arról már lehet vitázni, hogy ez mennyiben a jelenlegi és mennyiben a korábbi kormányok hibája.

2012. márc. 15. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!