Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Orbán politikája a megbélyegz...

"Orbán politikája a megbélyegzés, a kirekesztés és az elnyomás politikája. "?

Figyelt kérdés

Ezt valaki részletezné, hogy mit is jelent? Kit bélyegez meg, kit rekeszt ki, és kit nyom el?

Konkrétumokkal légyszi!

[link]

2012. márc. 15. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Konkrétan mindenkit aki havi egymillió alatti jövedelemmel rendelkezik.
2012. márc. 15. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Főleg a bal oldal hangoztatja ezt (mint a cikkben is látható hogy kik szórólapoztak), és azért mert nem tetszik nekik a 2/3, nem tudnak érvényesülni.

Pedig igazából már '89 után ki kellett volna őket rekeszteni a politikából, lehet nem itt tartanánk.

2012. márc. 15. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első,

konkrétumokat kértem, nem a "konkrét" szó használatát.

Én is bőven az általad leírt csoportba tartozom, mégsem vagyok kirekesztve, megbélyegezve, elnyomva.

A kérdésben kiírt mondat eddig csak hőbölgés. Van valaki, aki konkrétumokkal meg tudná magyarázni?

2012. márc. 15. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Szinte látom, ahogy ülsz a gép előtt és remegsz az izgalomtól, hogy a mocsok balosok nem tudnak felelni a kérdésedre. :D
2012. márc. 15. 14:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom te sem tudsz érdemben hozzászólni :)
2012. márc. 15. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem is szeretnék.:)
2012. márc. 15. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
29%

"Ezt valaki részletezné, hogy mit is jelent?"

Azt jelenti emeszpés nyelven, hogy "utáljuk Orbánt, de sajnos nincsenek ellene jó érveink, ezért csak süketelünk".

2012. márc. 15. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Orbán politikáját ez egyáltalán nem jellemzi. Ezért nem is kapsz konkrét választ.Nem tudnak mit írni ezek az örökös gyűlölködő senkik.Kisebbség érzésüket csak így tudják, ilyen primitív általános semmit mondó szöveggel takargatni.
2012. márc. 16. 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:
8/8-AS SZÁMBÓL VETTED KI A SZAVAKAT. TELJESEN IGAZAD VAN. Egyáltalán van valaki akit ki lehetett valamiből rekeszteni? Jelentkezzen!
2012. márc. 16. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak gondoltam, ha ezeket az infókat mondják a lengyeleknek (meg a nyugati sajtónak is) a magyar kormányról, akkor valamivel csak meg tudják magyarázni.

De akkor megint csak a mai divatos szólamok, amire rögtön lehet ugrani és elégedetlenkedni.

2012. márc. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!