"Orbán politikája a megbélyegzés, a kirekesztés és az elnyomás politikája. "?
Ezt valaki részletezné, hogy mit is jelent? Kit bélyegez meg, kit rekeszt ki, és kit nyom el?
Konkrétumokkal légyszi!
Főleg a bal oldal hangoztatja ezt (mint a cikkben is látható hogy kik szórólapoztak), és azért mert nem tetszik nekik a 2/3, nem tudnak érvényesülni.
Pedig igazából már '89 után ki kellett volna őket rekeszteni a politikából, lehet nem itt tartanánk.
Kedves Első,
konkrétumokat kértem, nem a "konkrét" szó használatát.
Én is bőven az általad leírt csoportba tartozom, mégsem vagyok kirekesztve, megbélyegezve, elnyomva.
A kérdésben kiírt mondat eddig csak hőbölgés. Van valaki, aki konkrétumokkal meg tudná magyarázni?
"Ezt valaki részletezné, hogy mit is jelent?"
Azt jelenti emeszpés nyelven, hogy "utáljuk Orbánt, de sajnos nincsenek ellene jó érveink, ezért csak süketelünk".
Csak gondoltam, ha ezeket az infókat mondják a lengyeleknek (meg a nyugati sajtónak is) a magyar kormányról, akkor valamivel csak meg tudják magyarázni.
De akkor megint csak a mai divatos szólamok, amire rögtön lehet ugrani és elégedetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!