Milyen politikát folytat Orbán Viktor jobb vagy bal és miért bántja mindenki őt?
Ne szavazz a Jobbikra,mert az még jobban tönkre tenné az országot!
Az elképzeléseik megvalósíthatatlanok,és csak gyűlölködni tudnak.
Kérdező, most már tudsz mindent. :))
Azért az talán némiképp árnyalhatja a képet, hogy az a csúnya Orbán most vasárnap is nyerné a választást.
Mondhatjuk úgy is, hogy a kérdesre adott válaszok nem reprezentatívak. :)))
Baloldali demagógiára épül Orbán politikája is, ahogyan az összes többi parlamenti párté. Ezért nem jut semmire ez az ország, miközben a 20 éve nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévő szlovákok, lengyelek, baltiak simán és végérvényesen elhúznak mellettünk.
Orbán a lényegét tekintve mindig is baloldali politikus volt, ma is az. A nemzetieskedő retorikája csak egy máz, semmi több.
22:42
"De akkor meg persze még jobban menne a hiszti."
Ez így igaz. De ha 2010-ben, 2/3-os példátlan felhatalmazással, zéróhoz közelítő ellenzék mellett sem mertek meglépni komoly reformokat, akkor mikor és ki fogja ezeket megtenni? Persze, a Fidesznek sem akarata, sem képessége nem is volt ezekhez. Őszintén szólva a 300 Ft-os debilnépszavazás után nekem már nem voltak nagy illúzióim efelől, de hát csak reménykedtem azért egy kicsit. Hiába.
Ha 2010-ben elkezdtek volna komoly szerkezetátalakításokat véghezvinni, persze ment volna az ordítás, de azt akkor még nagyjából joggal lehetett volna az elmúlt nyolc év számlájára írni. 2013-ra lassan jelentkeztek volna az első szerény, de biztos pozitív hatások, eredmények.
Most már csak a saját hülyeségük és dilettantizmusuk számlájára írható az ország mélyrepülésének folytatódása.
"Mert egy Hazug párt aki szépen becsapta a
népet! "
Becsapni azt lehet aki hagyja magát. Ilyenkor emlékezzetek vissza, mikor a választások előtt, minden nap több hozzászólásban is leírtam, hogy ha a Fidesz kerül kormányra akkor itt kutyavilág lesz. Nem hallgattatok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!