Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az SZDSZ-nek annyi?

Az SZDSZ-nek annyi?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 04:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
lényegében igen. a háttérhatalmak hiába állnak mögötte többmilliárdos pénzekkel, ez szdsz meghalt. mennyit értek el? 3%? az semmi.
2009. jún. 11. 05:49
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon remélem. Nem nagy kár, megérdemelték.
2009. jún. 11. 06:32
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is végük lesz. Kevés esélyük van a túlélésre. Esetleg az MSZP-vel együtt, vagy az új LMP-vel, akiknek a nézeteik ugyanúgy a liberális eszme alatt fut.

Én nem is bánnám ha eltűnnének a süllyesztőben akár az MSZP-vel együtt is, mivel akkora kárt okoztak az országnak, amit még talán 20 év múlva is nyögni fogunk. Persze akkor a következménye lenne, hogy akkor jönne az 1 párt rendszer a FIDESZ színeiben, egy kis Jobbik ellenzékkel. Az is kemény világ lenne...

2009. jún. 11. 07:50
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
2014beb egypártrendszer alakul ki a Jobbik vezetésével az szdsz mdf mszp a kvöetkező 1 évben v után amegsemmisül aztán jön a Fidesz és végre újra dicsőséges korszak kezdődik, és ez így is lesz, a 90,91,92es korosztály végig Jobbikos..éljena gárda szebb jövőt
2009. jún. 11. 08:01
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Reményeim szerint igen. Még egy ennyire álságos, hazug, arrogáns párt a világon nem volt.
2009. jún. 11. 08:04
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Bebizonyították, hogy amiket rájuk bíztak azt csak tönkretenni tudják. Az embereknek elege lett abból, hogy egy kis faroknyi pártocska irányítja az országot. Plusz mellényúltak amikor a liberális elv alatt pártfogásukba vették a melegeket, drogosokat - szerencsére ebben az országban nincs rájuk szükség. Plusz, voltak szerencsétlen kijelentéseik odafent.
2009. jún. 11. 08:19
 7/20 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon úgy tűnik, hisz most az EP választásokon alacsony volt a részvétel, ráadásúl a Pestiek fellül voltak reprezentálva. Egy országgyűlési választásokon sokkal többen elmennnek majd szavazni,ráadásul a vidék sem marad otthon. Ez esetben az 1% megszerzése is komoly feladatnak tűnik az SZDSZ szmára.
2009. jún. 11. 08:23
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Az szdsz tényleg létezik a valóságban vagy csak papíron?
2009. jún. 11. 10:27
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem is végük lesz. Kevés esélyük van a túlélésre. Esetleg az MSZP-vel együtt, vagy az új LMP-vel, akiknek a nézeteik ugyanúgy a liberális eszme alatt fut."

Az LMP (aki pár hónapos pártként többet szerzett, mint az SZDSZ) már elég egyértelműen kijelentette, hogy nem kérnek az SZDSZ-ből, se pártszövetségi formában, se úgy, hogy a süllyedő hajóról menekülő fő SZDSZ-es arcok náluk akarjanak menedéket találni. Ha ezt megszegnék gyakorlatilag az összes szavazójuk elveszne. Egyébként se nevezném őket teljesen liberálisnak (az SZDSZ-t meg főleg nem), mert sok kérdésben meg a Jobbik-al egyezőek a céljaik. Arra mindenképpen jók, hogy a fiatal, értelmesebb liberális szavazókat elvegyék az SZDSZ-től.

A kérdésre válaszolva én úgy gondolom, hogy végük van, innen már nincs visszaút, a következő választáson nem lesznek olyan nagylelkűek a szocik, hogy szimpatizánsaik egy részét átszavazásra buzdítsák, hogy besegítsék őket a parlamentbe, hiszen most az MSZP-nek nincs miből jótékonykodnia. Én jövőre egy Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP összetételű parlamentet várok. Az MDF se fog bekerülni szerintem, mert nem lesz egy olyan húzónév náluk, mint most Bokros, akit ugyan sokan utálnak, de azt még az ellenzői is elismerik, hogy területén az egyik legjobb magyar szakember.

2009. jún. 11. 11:38
 10/20 anonim ***** válasza:
38%
A szadesz besz*pta rendesen. Meg is érdemelték, rohadt tetves zsidók
2009. jún. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!