Na ki pénzelte a Békemenetet?
Kedves bumbi02!
Szerinted hány olyan államilag támogatott rendszeres rendezvény van, amit eleinte csak néhány civil kezdeményezett?
Szerintem igen sok.
A Békemenet is egy ilyen dolog.
Az elsőt polgári kezdeményezés szülte, mint mondjuk az első Diákszigetet anno (régi szép idők...). A másodikba meg már beszáll a kormány is, mert nagy reklámértéke van, ugyanúgy, mint ahogy a Diáksziget (én még mindig így hívom) is kap nem kevés kormányzati támogatást.
Egy újabb primitív hangulatkeltő megmozdulásnak lehetünk tanúi a jelenlegi ellenzék részéről...
"Bocsánat, nem az MSZP állatott valamit, hanem az MTI (1. válasz)."
Az MSZP állítja hogy a közig. tel. száma jelent meg az MTI által. Szövegértésből nem vagy túl erős.
Amíg ezt csak az MSZP állítja had ne higgyem már el.
Nem ugyanaz amikor egy Diákszigetet segít az állam, mint mikor egy kormánypárti "független" tüntetést pénzel.. Főleg hogy még telefonszámnak is a közigazgatási tárcát adják meg..
Digo! Nem az Mszp állítja, az MTI írta el...:)
A közigazgatási tárca telefonszámát adta meg kapcsolattartóként a Magyar Távirati Iroda a békemenetről szóló tájékoztatásukat az Agendában. Az MSZP megköszönte az állami hírügynökség tájékoztatását és hozzátették, most már tudják, hogy a csütörtöki Békemenet is legalább annyira "civil" lesz, mint a legutóbbi volt. Az MTI később javított az Agendán.
Ha csak az Mszp állítaná hogy elírta az MTI akkor az MTI mit javított?
Amúgy meg te se vagy túl erős szövegértésből:
A közigazgatási tárca telefonszámát adta meg kapcsolattartóként a Magyar Távirati Iroda a békemenetről szóló tájékoztatásukat az Agendában.
A végén ott a pont.
Következő mondat pedig az Mszp reakcióját írja le. (vicces hogy itt szöveget elemzünk...)
Igen, és mindezt az MSZP állítja nem az MTI. :)
Amúgy gondoltam hogy kitalálják majd hogy a kormány szervezte az egészet, és valami kamuhírt is kreálnak mellé.
Az MSZP inkább akkor lett volna ilyen aktív mikor kormányon voltak.
Szerintem az hogy a kormány szervezte, pénzelte az egészet, eddig is sejthető volt.. Az hogy az MTI meg elírja a telefonszámot még inkább ezt erősíti meg.. Hiába próbáld belemagyarázni a feketébe azt hogy fehér, az akkoris fekete marad...
Van egy történés.(MTI elírta a számot) Van egy kommentár.(az Mszp cinikus megjegyzése) Van a kommentárra reagálva még egy történés. (javítják a számot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!