A GYK egy fideszpárti oldal lett ahol megbízott "fórumozók" kamu kormánypárti véleményt írnak. Vélemény?
gondoljuk csak végig: Matolcsy beszólásait kecskéstül mindenestül, az unió is utál már minket, mindenki csődben és még mindig a gazdagoknak járnak jól az egykulcsos adóval...még mindig nem mondtak le az egykulcsos adóról..
És ennek ellenére csupa fidesz-párti hozzászólást lehet itt olvasni.!!!!!!!!!!!!!....nem érdekes?????
Ha valaki meg kemény bírálatot üt meg a kormánnyal szemben akkor meg letiltják a kérdést...
szólásszabadságot!!!! sajtószabadságot!
Kedves Kolopele!
Én őszintén csodálom, hogy ezredszer is higgadtan tudod elmagyarázni azt, amiért mindig a torkodnak esnek. :)
Egyetértek veled, ha valaki szorgalmas és mer mozdulni valami felé, akkor van esélye előrébb jutni :)
És ez annyira független a pártállástól...
eredmenyeket akartok? menjetek politikusnak b+.
attol hogy ti itt tepitek egymast hogy melyik part a jobb nem fog tortenni semmi.
a politikusok fuggetlenul attol hogy melyik parthoz tartoznak, ugyanugy leszarnak mindenkit.leszarjak az orszagot es leszarnak titeket.ok is csak a sajat erdekeiket nezik.
hiaba olitek itt egymast.
kolopele válasza:
"Ma 15:48 - nak: Már ne is haragudj, de minek menjek garzonba és miért álljak be "melósnak"? Lehet hogy szerinted mindenkinek aki nem az átlag szinten él ezt kellene tennie, de azt ne felejtsd el hogy nem véletlenül van az hogy nem élünk ugyanazon a szinten sokan.'"
Nem elegen.Különben ettől miért is dübörögne a jólét?
"Egyébként meg városban lakom, az ország keleti felén, nem egészen értelek. A szegény vagy gazdag témát meg azért hoztam fel, mert a kérdező azt írja hogy a Fidesz a gazdagok pártja, ami marhaság."
8Hát nem is az ország szegényebb (jó nagy)részének....
"A Fidesz az olyan embereket támogatja, akik dolgoznak, tanultak, tudják mit akarnak az életben. A tanulás , a tudás, a munka pedig általában a jóléthez vezető út."
Nem feltétlenül ,de az esélyeket jelentősen növeli...A maradék (úgy saccperkábé 9millió ember)meg le van tojva.Tudod hogy nem az elit az átlag .Ezért néha más érdekét is figyelembe is kell venni.
"Az meg hogy nem mindenki egy gyártósor előtt áll mint egy "majom" az továbbra is nagyon fáj egyeseknek. Pedig ők is nagyon kellenek a termeléshez, elengedhetetlenül fontosak. Nálam van is becsületük bőven. Ellenszenvet csak itt a gy.k. - n szereztem, de ez nem egy nagy probléma, ettől semmi nem változik meg."
Fontosak ,de ha éhendöglenek nem számít van helyettük ezernyi másik....Tudjuk hogy ,te megfizeted őket ,de nem ez jellemző.
A kérdezőnek.
"A GYK egy fideszpárti oldal lett ahol megbízott "fórumozók" kamu kormánypárti véleményt írnak."
Egy jelenleg 40%-on álló párt (a biztos pártválasztók körében) ,szerintem pár ember közülök ide kommentálhat.
"Vélemény?"
Marhaság,egy nagy adag paranoiával fűszerezve.
"Gondoljuk csak végig: Matolcsy beszólásait kecskéstül mindenestül,"
A kecskét nem Pintér emlegette.
"az unió is utál már minket,"
Nem neki csak a sallerosztó Viktor nem tetszik,a magyarokkal és az országgal nincsenek rossz viszonyban
"mindenki csődben és még mindig a gazdagoknak járnak jól az egykulcsos adóval..."
Mindenkinek adót csökkentetek,csak vége az adójóváírásnak ,ezért a kiskeresetűek jártak rosszabbul.
"még mindig nem mondtak le az egykulcsos adóról..
És ennek ellenére csupa fidesz-párti hozzászólást lehet itt olvasni.!!!!!!"
Pont hogy az ellenzéki ,különösen a Jobbikos kommentteket lehet hallani.
"Ha valaki meg kemény bírálatot üt meg a kormánnyal szemben akkor meg letiltják a kérdést..."
Lenne pár tippem:
a) enyhén trágár hangnemben szidtad a Fideszt/zsidókat/nemzetközi balliberális pénzügyi köröket/cigányokat/melegeket.
b) feltetted a századik szar az egykulcsos adó/miért nem hiszik a el a háttérhatalom létét,miért titkolják hogy a WTC-t az kormány robbantotta fel,vesszen Trianon,hogy képzelik hogy 47 ezer forintból meg lehet élni,Orbán alkalmatlan /cigány zsidó/rákember/reptoid.
"szólásszabadságot!!!! sajtószabadságot!"
A hülyeség még mindig határtalan és egyhamar senki nem fogja korlátozni .(pedig minimum egy szobrot érdemelne!)
kolopele
"A Fidesz olyan embereket támogat akik,dolgoznak,tanultak,
tudják mit akarnak az életben" hmm...
-Ez elég szomorú állásfoglalás egy kormány részéről.Feltételezem Orbán többek közt ez miatt sem tartozik a kedvencek közé Brüsszelben,és egyáltalán sehol sem.
"Ha valaki meg kemény bírálatot üt meg a kormánnyal szemben akkor meg letiltják a kérdést... "
Lámpavasat szoktam ajánlani a balfélnek, azokat is törlik általában. Akkor olyankor meg a kommunista propaganda oldala lenne éppen?
"És ennek ellenére csupa fidesz-párti hozzászólást lehet itt olvasni."
Valamelyikün akkor nem tanult meg olvasni. Erős a gíanúm, hogy nem én. Persze az is lehet, hogy előttem se fekete se fehér, se más színű köd nincsen, és ezért a szövegértés is megfelelően megy. De egyelőre több 100%-os "orbán takaroggy" (sic!) választ látttam, mint "éljen viktor, éljen a király".
"szólásszabadságot!!!! sajtószabadságot!"
Egyrészt a GYK nem sajtó. Másrészt névtelenül írhatsz ide, kiöntheted az összes kakát a szádból. Amíg nem mászol bele valakinek a magánéletébe, addig azt írhatsz ide, amit csak akarsz. De ha például édesanyámat szidod, akkor hadd tartsam már fent a jogot arra, hogy belelépjek a szádba. Most ezt úgysem fogod megérteni, szó szerint fogod venni, de nem is várok el többet.
"kolopele mit szívsz?"
Kapadohányt. El ne hidd már, hogy másra is telik neki.
Nem vagyok megbízott fórumozó, és mégis sok kormánypárti véleményt írok.
Miért nehéz azt megérteni, hogy vannak olyanok, akik úgy látják jó irányba mennek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!