Ki a fenntartója legnagyobb magyar hírpotáloknak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 17:26
1/9 anonim válasza:
A portálok oldalának a legalján van egy olyan, hogy "Impresszum." Rákattintasz, és ott megtalálod.
2/9 anonim válasza:
Magyarországon mindenkit mi tartunk el(rendesen dolgozó emberek) hallottál már az adóról?
3/9 anonim válasza:
dani szerintem te nem tudod miről beszélsz.
Ha én csinálok egy weboldalt, ahhoz a te adódnak nem lesz semmi köze.
Egyébként a kérdésre:
Nincs külön fenntartója, általában reklámokból tartják fenn magukat, egy nagyobb látogatottságnál már elég sok pénz jön így be a szerverekre...stb. Sokan (például sg.hu-n a felső részen) fizetett hirdetéseket/teszteket/véleményeket jelentetnek meg.
4/9 anonim válasza:
Magyar telekom, Origo
CEMP, Index
Hvg-t nem tudom fejből
Sanomamedia, FN.hu/Hír24.hu
A vezető magyar online lapok különlegesek abból a szempontból, hogy ált. nem áll mögöttük nyomtatott verzió, szemben pl.: Szlovákiával (Pravda, SMe)
5/9 anonim válasza:
"Magyarországon mindenkit mi tartunk el(rendesen dolgozó emberek) hallottál már az adóról?
"
Bölcs maradtál volna....
6/9 anonim válasza:
A zs:dok termeszetesen ahogy az egesz mediat is.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
a HVG ebből talán kilóg egy kicsit, mivel az ő eredeti profiljuk a nyomtatott hetilap, időszakos kiadványok, könyvkiadás. a HVG.hu hírportál már utólag került a képbe.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 25. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!