Miért szerepelt ilyen csúfosan az szdsz az uniós választáson? Eddig a bp-i törzsszavazói mindig összehozták nekik az 5%-ot, és fegyelmezetten el is mentek szavazni. Most mi történhetett?
Én 90-ben az SZDSZ-re szavaztam, bedőltem az erőteljes antikommunista jelszavaknak és intellektuálisan verték az akkori mezőnyt.
94-ben még mindig vak voltam, de amit akkor tettek az az én szememben megbocsájthatatlan. A Kuncze korszak cinizmusa nekem mindig is ellenszenves volt. Ezt az alapító értelmiség sem tudta vállalni. Nem véletlen.
Közben teltek az évek, és amit anno. nem hittem el Csurkáéknak azt szép lassan be kellett látnom.
A mai, ez a kint is vagyok, bent is vagyok politikájuk teljesen elhitelteleníti őket. Legalább a "betyárbecsület" lenne meg bennük.
Tegnap a Jobbikra szavaztam. Részben taktikai megfontolásból, részben szívből, szimpátiából. Ennek ellenére ha Morvay Krisztina mondaná neki sem hinném el, hogy az SZDSZ nem idegen érdekeket (globális nagytőke) szolgál.
Nekem 4 év kellett míg átláttam a szitán, nem túl dicséretes. Azon csodálkozom, hogy másoknak mért kell ehhez 20 év. Úgy látszik vannak akik a pénztárcájukon keresztül szemlélik a világot.
Szerintem azért, mert most nem volt ott az MSZP 3%-nyi szavazója, aki átszavaz rájuk utasításra, h bekerüljenek.
És mert már mindenki unja, hogy a magyar politikát egy törpe párt határozza meg. A legjobb dolog, amit ma tehetnének, ha impeachment nyújtanának be Bajnai ellen és meg is szavaznák azt.
Mert én nem tudtam rájuk szavazni tegnap, ti. lejárt a személyim, és csak a helyszínen derült ki számomra.
Amúgy a tegnapi eredmény az elment emberek által "elért" százalékok, azaz a 36% százalékai, nem az összlakosságé. Kíváncsi vagyok, a 65% milyen beállítottságú ember.
14:58-nak
A 65%-nak fele szarik az egészre. Ők sosem mennek el.
Negyede hol ide, hol oda szavaz, attól függ, hogy épp ki tudja átverni őket. Rájuk vadászik minden párt.
Negyede pedig szoci szavazó (volt eddig), akiknek - látva az üresedő zsebeiket - nyiladozik a szemük és szégyenlik, hogy hagyták magukat átverni.
A százalékokat persze pontosan senki sem tudja, de nagyjából ez lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!