Ki szavazott az LMP-re?
Én rájuk szavaztam, 43, férfi. Jó lett volna, ha bekerülnek, az MDF-nek nem tudok örülni.
Jövőre a Fideszre szavazok, mert kormányt ők tudnak alkotni.
Köszönöm a válaszokat!
Én sem értem azokat, akik nem mernek kis pártokra szavazni, mondván 'elveszik a szavazatuk' és inkább arra szavaznak, amit kevésbé utálnak. Ehelyett szerintem teret kéne engedni az újaknak és bizonyítási lehetőséget adni. Noha én még nagyon fiatal vagyok (19/L), szerintem nem az a megoldás, hogy kétpártrendszer mintájára csak a 2 fő pártra szavazunk. Elvileg van még sok másik párt is, gyakorlatilag 2 vetélkedik....Ezen kéne változtatni!
Én is rájuk szavaztam, mert egyedül őket nem ismertem... :) + megnéztem a jelöltjeiket. Jövőre a Jobbik marad, eddig pedig balos voltam, de a Fidesz sem "adja"
26 l
Szia!
30/N
Én rájuk szavaztam, mert a:
Fidesz, mszp: elvből nem, mindkettő veri a mellét, jártatja a száját, de igazán egyik sem csinál semmit.
Szdsz: túl liberális nekem
Jobbik: sok mindenben egyet értek velük, de a többségben nem. Nem hiszem, hogy ennyire bele kéne avatkozni az egyéni döntésekbe pl. kötelező hittan, abortusz tiltás.
MDF: Bokros személye vonzott, de sok mindenben nem értek velük egyet.
romák, munkáspárt: egyszerűen nem.
Maradt az lmp, akik nekem ugyan túl zöldek, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznának ki magukból.
Valószínűleg rájuk fogok 2010-ben is szavazni, jó lenne ha igazi kis párt is bejutna a parlamentbe, nem csak a megszokott kettő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!