Használt-e a józan észnek a választási eredmény?
Szemben a matematikával, a botanikával, a rovartannal stb., egy politikai kijelentésnek érdekvonatkozása van.
Az MSZP azt mondja, hogy kevesen szavaztak, mert kevesen szavaztak RÁ. A Fidesz azt mondja, hogy győzött, mert győzött is. A Jobbik áttörésről beszél, tudniillik áttört. A szocik persze nem áttörésről beszélnek, hanem katasztrófáról, mert más az érdekük.
Mit lehet ezen nem érteni?
Az én szememben nem elsősorban a pártok hibásak az ügyeink rosszra fordulásában. Erről inkább a választók tehetnek azzal, hogy jobban érdekli őket az Orbán-Gyurcsány párharc, mint az ország jóléte és demokráciája.
Ha nem tűnt volna fel, a baloldal azért szavaz a pártjaira, hogy a jobboldal ne is legyen, a jobboldal meg azért voksol a maga pártjaira, hogy a baloldal ne legyen. Ehelyett azon is gondolkodhatnának, hogy melyik párt mit tesz le a közösség asztalára, és hogy mi lesz velünk mint a Magyar Köztársaság állampolgáraival?
Tudod, én baromira kíváncsi vagyok arra, hogy ez a 22 ember fog-e tudni együttműködni? Mert muszáj lesz.
Itthon míg tömegesen vannak birkaként megvezethetők, addig ez az általad is tökéletesen látott acsarkodás nem fog változni. De azért remélem, hogy lassan kezdenek észbe kapni, de ez tömegesen nem várható egyelőre.
"Tudod, én baromira kíváncsi vagyok arra, hogy ez a 22 ember fog-e tudni együttműködni? Mert muszáj lesz."
19 ember együttműködhet. A 3 nyilassal SEMMILYEN együttműködést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!